Sierpniowa
Fanka BB :)
Vivienne też sobie nie wyobrażałam a musiałam zostawić. Przeżyłam koszmar.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny znów pojawiły sie plamienia. Lecę do lekarza i psychicznie wymiekam
Sprawdziłam serducho ,bije pięknie ,zreszta dzidzius rusza sie jak szalony. Jednak martwi mnie ta sytuacja
Ja mam grupę minus i każda taka sytuacja jest groźna bo ciało moze zacząć próbować pozbyć się maleństwa
Ja też drugie CC bo może się powtórzyć historia z pierwszego porodu. O źle tu będzie trudniej bo mąż będzie tylko do 15 I nie mam za bardzo kogoś kto by się Oliwierem zajął, może ciocia ale ona pracuje zmianowo I musiałaby brać wolne... ten aspekt mnie przeraża, serio.
Bubcia niby masz rację ale nie o tym pisałam. Paulinas pisała o tym że oglądała poród sn i cc i bez porównania - no taki osąd na podstawie że się coś oglądało a nie doświadczyło dla mnie jest bardzo naciagany... może się mylę... może nie.
No i zaczyna się twardy brzuch - nie wiem czy to od tego że mam dużo tkanki czy coś złego się dzieje. No-spy nie chce brać, w razie czego pojadę do swojego lekarza wcześniej.
Dziewczyny znów pojawiły sie plamienia. Lecę do lekarza i psychicznie wymiekam
Sprawdziłam serducho ,bije pięknie ,zreszta dzidzius rusza sie jak szalony. Jednak martwi mnie ta sytuacja
Ja mam grupę minus i każda taka sytuacja jest groźna bo ciało moze zacząć próbować pozbyć się maleństwa