Innabajka
Fanka BB :)
Ej ja mam meldunek w Gdanksu moze sie załapie heheh
Tylko program w Invicta a na Zaspie to duża różnica, na zaspie wiecej fajnych tematów no i zwiedzanie szpitala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej ja mam meldunek w Gdanksu moze sie załapie heheh
Dobra Programy szkół znasz z netu czy z poczty pantoflowej? Możemy sprawę obgadać na spotkaniu, żeby reszty tu nie zanudzać.Laski z Gdańska idźmy razem
O matko... To ja tam na pewno nie rodze
heej
Paulettah i jak tam szpital, jak Twoje dzieciaczki i wyniki?
Paulinas Ty chyba pisałaś o porodzie sn i cc i o różnicach tak? to powiem Ci że nie wiesz o czym mówisz. ja niestety urodziłam przez CC, miałam tylko próbę SN 10h. Ból po CC okropny, wstałam i dostałam krwotoku, mały był ze mną już na następny dzień po CC i zanim się zwokłam do niego to zdążył się rozpłakać na cały szpital. Pokarmu 0. Lezała ze mną na sali dziewczyna po SN - pod wieczór śmigała jak nowa, a ja jak zwłoki i bez pomocy męża byłabym biedna.
Mika co z Tobą?
a co do wózków - kupujemy używany XLander, za 600 spokojnie 3w1 albo jakiś inny ale 3w1. biorę pod uwagę koła czy skrętne czy nie - to najważniejsze, oraz ogólnie jak się składa, czy poręczny, czy kolos itp
szkoła rodzenia - nie idę, mam doświadczenie
mnie trochę mniej bo Oliwier chory, nadrabiam nieco z telefonu.