reklama
green- wszystko zależy od tego jakie duże dziecko Ci się urodzi i jak długo będzie chciało w tej gondoli leżeć. Ja Polkę woziłam do 7-8 miesiąca w gondoli
Joa.Le- ja jem normalnie, a wręcz jem dużo, a schudłam 3 kilo. Teraz odzyskałam niby pół, ale biorąc pod uwagę, że brzuch się powiększył i Maluch urósł, więc ja sama pewnie nic nie przytyłam. To chyba normalne. W poprzedniej ciąży też tak miałam. Obstawiam, ze na koniec 65 kilo na pewno nie przekroczę
Ja mam szkołę rodzenia od poniedziałku, a że akurat wyjeżdżam, to będę od przyszłego tygodnia chodzić
Sierpniowa- powklejaj w wątku wózkowym fotki Caramello i napisz nam opinię Ja właśnie szybko się pozbyłam 2w1 i kupiłam lżejszą spacerókę. Teraz tez mam zamiar max do 1,5 roku wozić w spacerówce od 2w1, a później coś mniejszego kupić
Paulina- o matko. To ja po cc leżałąm od razy na zwykłej sali, Młodą dostałam koło południa do siebie (cc o 21 dnia poprzedniego, więc dali mi odpocząć), w nocy położne pomagały, ew. zabierały dzieci na noworodki, jak któraś mama chciała (ja na jedną nockę dałam, bo nie mogłam sobie poradzić z karmieniem, ale później aż do wypisu była przy mnie).
martusia- każda inaczej cc przechodzi, ja akurat zniosłam dobrze, ale teraz chcę znów próbowac sn
Vivienne- a dlaczego u Ciebie jest duża szansa na cc? Kurka musze o tym z moim lekarzem pogadać, albo lepiej z położną.
Marcepanek- będzie dobrze Daj nam znac co i jak, bo sie martwimy razem z Tobą
Co do ruchów, to moje Maleństwo szaleje czasem i pół dnia. Lubi prawą stronę i tam sobie siedzi najczęściej
Wyprawka do przedszkola kupiona, korony czeskie tez kupiłam, więc mam spokój i na wyjazd i na przyszłotygodniowy Polki debiut w przedszkolu
Joa.Le- ja jem normalnie, a wręcz jem dużo, a schudłam 3 kilo. Teraz odzyskałam niby pół, ale biorąc pod uwagę, że brzuch się powiększył i Maluch urósł, więc ja sama pewnie nic nie przytyłam. To chyba normalne. W poprzedniej ciąży też tak miałam. Obstawiam, ze na koniec 65 kilo na pewno nie przekroczę
Ja mam szkołę rodzenia od poniedziałku, a że akurat wyjeżdżam, to będę od przyszłego tygodnia chodzić
Sierpniowa- powklejaj w wątku wózkowym fotki Caramello i napisz nam opinię Ja właśnie szybko się pozbyłam 2w1 i kupiłam lżejszą spacerókę. Teraz tez mam zamiar max do 1,5 roku wozić w spacerówce od 2w1, a później coś mniejszego kupić
Paulina- o matko. To ja po cc leżałąm od razy na zwykłej sali, Młodą dostałam koło południa do siebie (cc o 21 dnia poprzedniego, więc dali mi odpocząć), w nocy położne pomagały, ew. zabierały dzieci na noworodki, jak któraś mama chciała (ja na jedną nockę dałam, bo nie mogłam sobie poradzić z karmieniem, ale później aż do wypisu była przy mnie).
martusia- każda inaczej cc przechodzi, ja akurat zniosłam dobrze, ale teraz chcę znów próbowac sn
Vivienne- a dlaczego u Ciebie jest duża szansa na cc? Kurka musze o tym z moim lekarzem pogadać, albo lepiej z położną.
Marcepanek- będzie dobrze Daj nam znac co i jak, bo sie martwimy razem z Tobą
Co do ruchów, to moje Maleństwo szaleje czasem i pół dnia. Lubi prawą stronę i tam sobie siedzi najczęściej
Wyprawka do przedszkola kupiona, korony czeskie tez kupiłam, więc mam spokój i na wyjazd i na przyszłotygodniowy Polki debiut w przedszkolu
Moj mnie smyral wczoraj chyba reka bo na badaniu mial reke na glowie a caly jest ulozony w poprzek i twarza do mojego kregoslupa i mocno "przytulony" bokiem do scianki macicy.. mam nadzieje ze do 8.09 sie obkreci bo ponowne usg bedzie gdyz dojscia do serca nie bylo..
Kupilam ostatnio grzebyczek do wloskow i ten kocyk z biedronki z kubusiem i klapouchym
Kupilam ostatnio grzebyczek do wloskow i ten kocyk z biedronki z kubusiem i klapouchym
Marzenka88
Zaangażowana w BB
Marcepanek może to przez ten szew są plamienia? Po zabiegu?
Marcepanek
Fanka BB :)
Oszaleje...
Z maleństwem wszystko dobrze ,ale nie widać źrodła plamień. Teraz decyzja co dalej. Niestety pojawił się bol przypominający menstruacyjny i tak na prawdę nie wiadomo co się stanie.
Powiedzcie mi kochane macie dostęp do Luteiny albo Duphastonu? Szukam gdzie kupic ,ale to na receptę wiec wiadomo
Tu niestety nie chcą dać ,a ja tak bardzo się boje najgorszego
Z maleństwem wszystko dobrze ,ale nie widać źrodła plamień. Teraz decyzja co dalej. Niestety pojawił się bol przypominający menstruacyjny i tak na prawdę nie wiadomo co się stanie.
Powiedzcie mi kochane macie dostęp do Luteiny albo Duphastonu? Szukam gdzie kupic ,ale to na receptę wiec wiadomo
Oszaleje...
Ja mam chyba jedno opakowanie luteiny 100 w zapasie i receptę na dupka ale nie wykupywalam bo nie było mi potrzebne
nie bylo moja intencja " naciagenie " rzeczywistosci wyrazilam tylko swoja opinie podyktowana tym w jakiej formie byly matki i dzieci po kazdym z porodow. Kazdy z nas jest inny i ma inne odczucia- w moim przekonaniu cc jest mniej stresujaceJa też drugie CC bo może się powtórzyć historia z pierwszego porodu. O źle tu będzie trudniej bo mąż będzie tylko do 15 I nie mam za bardzo kogoś kto by się Oliwierem zajął, może ciocia ale ona pracuje zmianowo I musiałaby brać wolne... ten aspekt mnie przeraża, serio.
Bubcia niby masz rację ale nie o tym pisałam. Paulinas pisała o tym że oglądała poród sn i cc i bez porównania - no taki osąd na podstawie że się coś oglądało a nie doświadczyło dla mnie jest bardzo naciagany... może się mylę... może nie.
No i zaczyna się twardy brzuch - nie wiem czy to od tego że mam dużo tkanki czy coś złego się dzieje. No-spy nie chce brać, w razie czego pojadę do swojego lekarza wcześniej.
reklama