reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Czesc dziewczyny, jestem teraz w 6 tydz i 6 dnia. W czwartek ide na usg i panicznie sie boje czy wszystko jest ok. Czy bedzie bilo serduszko. Strasznie sie denerwuje. Jak narazie nie mam zadnych objawow oprucz wiekszego apetytu. A moze powinnam miec wiecej objawow? Juz sama nie wiem [emoji45]

Tutti - pierwsza ciąża, 7 tydzień. Mam nadzieje ze nie będzie to trwalo w nieskończoność.

Ja nie mam zadnych mdłości wymiotów i mnie martwi to ze cos nie tak ....;( tylko e nocy dzis brzuch bolał miesiaczkowo i te nie wiem co to znaczy ... A usg dopiero29.05

Inis zobaczysz przejdzie Ci nie dlugo. Musisz byc cierpliwa.

Emenems nie masz co sie martwic naprawde! Powinnas sie cieszyc ze mozesz w pelni (bez mdlosci I wymiotow) cieszyc sie ciaza. Ja bym bardzo tak chciala ale nie licze ze mnie to ominie bo w poprzednich ciazach strasznie wymiotowalam

Hmmmm moze masz racje sle wiesz jak to jest dopatrujesz sie wszedzie ze cos nie tak. Ogolnie tez mnie głowa boli o podbrzusze "czuje"ale tsk jest od 4 tygodni wiec to juz prawie standardowe samopoczucie ..... Jestem mega niewyspana przez ten brzuch budzilam sie co godizne

A pytanie - jak dzis z kalendarza wypada mi 5t7d to jutro zaczynam 6 czy 7 tydzien ? Jak jutro jedt 6t1d

Witajcie mnie od wczoraj boli w podbrzuszu i mam delikatne brązowe plamienie. Tyle co na papierze toaletowym. Jutro powtarzwm betę i jak sie potwierdzi to odstawiam dupka i mam nadzieje że natura sama to załatwi bo nie zniose 5 łyżeczkowania...

A pytanie - jak dzis z kalendarza wypada mi 5t7d to jutro zaczynam 6 czy 7 tydzien ? Jak jutro jedt 6t1d

moim zdaniem 6 skończonych tygodni, więc 6+1,2,4,5 to juz siódmy tydzień :)

inis - współczuje, musiałas ise wymeczyc.. głowa i jeszcze te wymioty... a mówili ci od czego mzoe to być??

mój kryzysowy 7t plus 4 dzien juz niedługo.. ale jakos ostatnio nawet mdłosci nie mam większych, kawe pije własnie normalnie .. moze dlatego ze ciagle jem :)

reklama
Poczekaj kochana na bete ....no łyżeczkowanie nie jest fajnym zabiegiem ... Martaha ja licze na ciąże jednak ... Tak bardzo cie sciskam kobieto !!

Do góry