reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

pierwszy raz robiłam powtórzę w środę. wg OM 6t1d już dzwoniłam do ginki spytała po co robiłam tą betę ale że jak już zrobiłam to mam powtórzyć po 48 h , a co do tsh to na jutro mam endokrynologa, bo musi być euthyrox
edit
cykle mam 35 dniowe

reklama
Nie mieszczą sie w tym tygodniu zresztą już nawet nie chcę myśleć co ten poziom może oznaczać. .. najchętniej łeb w poduszkę i ryk ale mała jest juz w domu i trzeba trzymać fason...

aktina- moja wczoraj po tej komunii już w samochodzie padła w ciuchach i dopiero koło 21 ją przebrałam i spała dalej :)

Tutti- jak nie piękne widoki to pyszne :) A z czego koktajl? Ja właśnie przetestowałąm nowe urządzenie do koktajli itp i wypiłam shake'a gruszkowego. Pychota

madziarra- no to fajnie. Ja powiem po środzie jak się dowiem co i jak, chyba że da mi zwolnienie to będę musiała przez telefon się umówić, że przyjade je przywieźć i pogadać. Bo u mnie szefowa mało bywa w pracy :) Tylko ja mam zamiar iść na l4 ale swoje obowiązki jeszcze robić w domu zdalnie co najmniej do połowy ciąży lub dłużej :)

martaha- i jak humor? Trzymam kciuki

Emenems- też trzymam kciuki by przyszły leki

karusia- witaj

Mali- zdrówka dla Maluchów

A ja umówiłam wizytę na środę teraz. Miałam iść za tydzień w środę, ale po tych bólach wczoraj i plamieniach wolę iść teraz. Najwyżej zapłace raz więcej, ale nawet babka z rejestracji stwierdziła że lepiej przyjsć już w tą środę.
Dzisiaj na szczęście bez większych bóli i bez plamień, uffff.

Miałam całkiem dobry dzień, ale zawsze w pociągu humor mi się psuje. Dzisiaj dosiadły się do mnie dwie studentki. Jedna wyciągnęła sałątkę jakąś dziwną i zaczęła jeść, a ja myślałam że jej tam obiad zwrócę do tej sałątki. W dodatku mlaskała i mówiła z pełną gębą. Gadały strasznie głośno nawet przespać się nie mogłam, ehhh. A do tego głupiutkie takie

martaha- mam nadzieję, że jednak się uda. A może humor to ciążowe hormony? :)

U mnie też nie wiadomo co będzie. Ciąża młodsza niż powinna, do tego te bóle i plamienie, ale liczę, że będzie ok

Maratha ty z trgo co mowisz nie jedtes przeciętna kobieta pod względem kobiecych spraw... To tez nie mozna patrzec na wyniki standardowo....poczekajmy do srody tutaj w kupie raźniej !

Dzis wogole cały dzien zmarnowałam - zmulilo mnie koło 14.30 i spalam z przerwami do 17 potem byłam obrazona na meza ze na spacer nie poszliśmy i sie boczylam kolejna godzine ( ciekawe kto spał całe popołudnie ...:D) az w koncu sie odmulilam koło 18 a teraz zła jestem ze zmarnowałam cały dzien i nie wiem o ktorej pojde spac bo troche przespałam w dzien ... Masakra jakas :p

reklama
Oj humorki dopisują widzę ciążowe jak najbardziej :) dziewczyny widzę, że też macie małe dzieci już w domu, powiedzcie mi jak to jest z dźwiganiem? Moja mała waży 13 kg i chciał nie chciał czasem musze ją podnieść, przenieść itp... Jest to jakimś zagrożeniem dla ciąży?

Do góry