reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

U nas coraz blizej wizyty a zarazem tak daleko :( bo 1.09 :(

Ja też mam wtedy USG połówkowe i też odliczam z niecierpliwością :) Ale na szczęście wcześniej jeszcze mam wizytę u mojego gina 24 sierpnia.

Marzenka- nieee, ja to bym jadłą wszystko i w dużych ilościach :p Co chwila coś podjadam :)
Chłopak mi zrobił dobry obiadek tzn rybka + frytki i to mi akurat strasznie smakowało :D Zjadłam dużo. A teraz mam jeszcze w bonusie masaż :D

A co do wymazów i cytologii - mi na ostatniej wizycie prywatny ginekolog zrobił cytologie, za tydzień wyniki.
A ginekolog na NFZ zlecił mi wymaz z pochwy i mam przyjść z wynikami 10 września do niego. Nie wiem czy potem jeszcze trzeba powtarzać?

A ten test z glukozą to jest obowiązkowy?

reklama
Z tego co wiem to glukoza obowiazkowa

a kiedy się to robi? jakiś konkretny czas czy kiedykolwiek?

W ogóle szkoda, że nie czytałam tego forum już w maju. Jak nadrabiałam zaległości, to teraz wiem, że bardzo by mi się to wtedy przydało i podbudowało na duchu :) Naprawdę to forum nasze dużo daje dla psychiki! Czy jest szansa, że przyjmiecie mnie do grupy na facebooku? :)

Dziewczyny jestem po wizycie. Z dzieciaczkami ok wszystkich szczegółów dowiem sie jutro bo idę na badania do szpitala- na cały dzień ale kazała mi sie spakować na 3 dni :( będzie robić jakieś próby wątrobowe sprawdzać serce i tarczyce bo mam ta wysypkę na całym ciele i wysoki puls i to ja trochę martwi. Do tego posiew moczu bo mam bakterie no i jutro dzieciaki bedą miały tez komplet badań. Trochę jestem przerażona nigdy w szpitalu nie leżałam :(

Dziewczyny jestem po wizycie. Z dzieciaczkami ok wszystkich szczegółów dowiem sie jutro bo idę na badania do szpitala- na cały dzień ale kazała mi sie spakować na 3 dni :( będzie robić jakieś próby wątrobowe sprawdzać serce i tarczyce bo mam ta wysypkę na całym ciele i wysoki puls i to ja trochę martwi. Do tego posiew moczu bo mam bakterie no i jutro dzieciaki bedą miały tez komplet badań. Trochę jestem przerażona nigdy w szpitalu nie leżałam :(

Ej to dobrze !! Nie łam sie bo lepsza diagnostyka niz żałowanie :) trzymam kciuki :)

Super, bedziesz miala z dzieciatkami solidny przeglad;), wez sobie cos do czytania,muzyczke na sluchawkach, stopery ( jakby co;)) wilgotne chusteczki koniecznie i dobry humor bo 3 dni szybko mina;). Powodzenia!

Nie wiem jak w waszym szpitalu, ale u nas nie ma papieru toaletowego w WC :D Weź sobie papier :D
Fajnie właśnie, że idziesz do szpitala. Zobaczysz wcześniej jak to jest, a nie dopiero przy porodzie :) Poza tym komplet badań - tylko pozazdrościć. Bedzie dobrze, trzymamy kciuki :)

Ciesz sie ze masz czujnego lekarza :) nie martw sie czas szybko zleci a zrobia wszystkie badania

reklama
Nie wiem jak w waszym szpitalu, ale u nas nie ma papieru toaletowego w WC :D Weź sobie papier :D
Fajnie właśnie, że idziesz do szpitala. Zobaczysz wcześniej jak to jest, a nie dopiero przy porodzie :) Poza tym komplet badań - tylko pozazdrościć. Bedzie dobrze, trzymamy kciuki :)

Ahahah maskara :D w zyciu bym nie wpadła :p

Do góry