reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

U nas coraz blizej wizyty a zarazem tak daleko :( bo 1.09 :(

Ja też mam wtedy USG połówkowe i też odliczam z niecierpliwością :) Ale na szczęście wcześniej jeszcze mam wizytę u mojego gina 24 sierpnia.

Marzenka- nieee, ja to bym jadłą wszystko i w dużych ilościach :p Co chwila coś podjadam :)
Chłopak mi zrobił dobry obiadek tzn rybka + frytki i to mi akurat strasznie smakowało :D Zjadłam dużo. A teraz mam jeszcze w bonusie masaż :D

A co do wymazów i cytologii - mi na ostatniej wizycie prywatny ginekolog zrobił cytologie, za tydzień wyniki.
A ginekolog na NFZ zlecił mi wymaz z pochwy i mam przyjść z wynikami 10 września do niego. Nie wiem czy potem jeszcze trzeba powtarzać?

A ten test z glukozą to jest obowiązkowy?

reklama
Z tego co wiem to glukoza obowiazkowa

a kiedy się to robi? jakiś konkretny czas czy kiedykolwiek?

W ogóle szkoda, że nie czytałam tego forum już w maju. Jak nadrabiałam zaległości, to teraz wiem, że bardzo by mi się to wtedy przydało i podbudowało na duchu :) Naprawdę to forum nasze dużo daje dla psychiki! Czy jest szansa, że przyjmiecie mnie do grupy na facebooku? :)

Dziewczyny jestem po wizycie. Z dzieciaczkami ok wszystkich szczegółów dowiem sie jutro bo idę na badania do szpitala- na cały dzień ale kazała mi sie spakować na 3 dni :( będzie robić jakieś próby wątrobowe sprawdzać serce i tarczyce bo mam ta wysypkę na całym ciele i wysoki puls i to ja trochę martwi. Do tego posiew moczu bo mam bakterie no i jutro dzieciaki bedą miały tez komplet badań. Trochę jestem przerażona nigdy w szpitalu nie leżałam :(

Dziewczyny jestem po wizycie. Z dzieciaczkami ok wszystkich szczegółów dowiem sie jutro bo idę na badania do szpitala- na cały dzień ale kazała mi sie spakować na 3 dni :( będzie robić jakieś próby wątrobowe sprawdzać serce i tarczyce bo mam ta wysypkę na całym ciele i wysoki puls i to ja trochę martwi. Do tego posiew moczu bo mam bakterie no i jutro dzieciaki bedą miały tez komplet badań. Trochę jestem przerażona nigdy w szpitalu nie leżałam :(

Ej to dobrze !! Nie łam sie bo lepsza diagnostyka niz żałowanie :) trzymam kciuki :)

Super, bedziesz miala z dzieciatkami solidny przeglad;), wez sobie cos do czytania,muzyczke na sluchawkach, stopery ( jakby co;)) wilgotne chusteczki koniecznie i dobry humor bo 3 dni szybko mina;). Powodzenia!

Nie wiem jak w waszym szpitalu, ale u nas nie ma papieru toaletowego w WC :D Weź sobie papier :D
Fajnie właśnie, że idziesz do szpitala. Zobaczysz wcześniej jak to jest, a nie dopiero przy porodzie :) Poza tym komplet badań - tylko pozazdrościć. Bedzie dobrze, trzymamy kciuki :)

Ciesz sie ze masz czujnego lekarza :) nie martw sie czas szybko zleci a zrobia wszystkie badania

reklama
Nie wiem jak w waszym szpitalu, ale u nas nie ma papieru toaletowego w WC :D Weź sobie papier :D
Fajnie właśnie, że idziesz do szpitala. Zobaczysz wcześniej jak to jest, a nie dopiero przy porodzie :) Poza tym komplet badań - tylko pozazdrościć. Bedzie dobrze, trzymamy kciuki :)

Ahahah maskara :D w zyciu bym nie wpadła :p

Do góry