reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dzięki dziewczyny kochane jesteście :* nie wiem co bym bez was zrobiła :)

ja to już do mojego m mówiłam ze musi mi jakas kartę z netem do tabletu kupić a on na to - to w szpitalu nie maja wifi? Haha sie uśmiałam :D

reklama
Marzenka- nieee, ja to bym jadłą wszystko i w dużych ilościach :p Co chwila coś podjadam :)

Bettka- a ja się zastanawiałam, gdzie zniknęłaś :) Dobrze, ze chociaz jeden maluszek silny :)
Simka miło, że o nas pamiętałaś :-D Tyle minęło zanim przeczytałam te wszystkie strony :no: Co już byłam blisko to jakiś urlop/wyjazd i znów 50/100 stron do nadrobienia :angry:
Co do jedzenia to na początku pochłaniałam wszystko! Od 1 do 2 wizyty już miałam +2 kg :szok: W tej chwili w sumie 5 kg przybyło.. Jestem ciekawa ile będzie w dniu porodu :szok: Już się unormowało i jem normalne posiłki ale pierwsze 3 m-ce co 2 godziny jeść musiałam !! :no:

Są tu jakieś dziewczyny pracujące przy biurku ? Skróciłam sobie godziny pracy do 6-ciu ale mimo to od paru dni doskwiera mi ból żeber :no: Nie mam pojęcia dlaczego tak? Przecież dziecko jest dużo dużo niżej .. macie też tak ? Jak siedziałam po 8h to często bolał mnie brzuch, teraz jest o niebo lepiej pod tym względem :tak: Gin mnie nastraszyła, że może mi się szyjka skracać przez te bóle ..

Simka miło, że o nas pamiętałaś :-D Tyle minęło zanim przeczytałam te wszystkie strony :no: Co już byłam blisko to jakiś urlop/wyjazd i znów 50/100 stron do nadrobienia :angry:
Co do jedzenia to na początku pochłaniałam wszystko! Od 1 do 2 wizyty już miałam +2 kg :szok: W tej chwili w sumie 5 kg przybyło.. Jestem ciekawa ile będzie w dniu porodu :szok: Już się unormowało i jem normalne posiłki ale pierwsze 3 m-ce co 2 godziny jeść musiałam !! :no:

Są tu jakieś dziewczyny pracujące przy biurku ? Skróciłam sobie godziny pracy do 6-ciu ale mimo to od paru dni doskwiera mi ból żeber :no: Nie mam pojęcia dlaczego tak? Przecież dziecko jest dużo dużo niżej .. macie też tak ? Jak siedziałam po 8h to często bolał mnie brzuch, teraz jest o niebo lepiej pod tym względem :tak: Gin mnie nastraszyła, że może mi się szyjka skracać przez te bóle ..

Na pracuje przy biurku i mi sie dziecko buntuje od długiego siedzenia wiec co 30 minut ide sie przejsc bo inaczej mnie zakopie :)
A do tego położna kazała ustawic krzesło siedzenie tak ze jakby torche w dol zebys nie siedziała pod katem prostym ale wiecej luzu na brzuchu - czyli siedzenie w dol nachylone :) i bedzie lepiej

No wlasnie ja tez przejadę sie raz na zwiedzanie i mam zamiar jakos zeobic dokumentacje

Ale generalnie to tak wyglada u mnie
ImageUploadedByForum BabyBoom1439837303.386539.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1439837316.169002.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1439837329.786001.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1439837340.820614.jpg

Zrobie wiecej jak juz tam bede sama jestem ciekawa

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1439837303.386539.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439837303.386539.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 75
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1439837316.169002.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439837316.169002.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 76
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1439837329.786001.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439837329.786001.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 77
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1439837340.820614.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439837340.820614.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Na pracuje przy biurku i mi sie dziecko buntuje od długiego siedzenia wiec co 30 minut ide sie przejsc bo inaczej mnie zakopie :)
A do tego położna kazała ustawic krzesło siedzenie tak ze jakby torche w dol zebys nie siedziała pod katem prostym ale wiecej luzu na brzuchu - czyli siedzenie w dol nachylone :) i bedzie lepiej
U mnie ciężko znaleźć czas nawet na krótkie wstanie od biurka :no: Wyginam się na wszelkie sposoby, żeby nie siedzieć pod kątem prostym ale łatwo nie jest .. podkładam sobie nawet pod nogi 4 ryzy papieru, żeby wyżej były :) No cóż.. jeszcze troszkę muszę wytrzymać :)

Do góry