reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dzięki dziewczyny kochane jesteście :* nie wiem co bym bez was zrobiła :)

ja to już do mojego m mówiłam ze musi mi jakas kartę z netem do tabletu kupić a on na to - to w szpitalu nie maja wifi? Haha sie uśmiałam :D

reklama
Marzenka- nieee, ja to bym jadłą wszystko i w dużych ilościach :p Co chwila coś podjadam :)

Bettka- a ja się zastanawiałam, gdzie zniknęłaś :) Dobrze, ze chociaz jeden maluszek silny :)
Simka miło, że o nas pamiętałaś :-D Tyle minęło zanim przeczytałam te wszystkie strony :no: Co już byłam blisko to jakiś urlop/wyjazd i znów 50/100 stron do nadrobienia :angry:
Co do jedzenia to na początku pochłaniałam wszystko! Od 1 do 2 wizyty już miałam +2 kg :szok: W tej chwili w sumie 5 kg przybyło.. Jestem ciekawa ile będzie w dniu porodu :szok: Już się unormowało i jem normalne posiłki ale pierwsze 3 m-ce co 2 godziny jeść musiałam !! :no:

Są tu jakieś dziewczyny pracujące przy biurku ? Skróciłam sobie godziny pracy do 6-ciu ale mimo to od paru dni doskwiera mi ból żeber :no: Nie mam pojęcia dlaczego tak? Przecież dziecko jest dużo dużo niżej .. macie też tak ? Jak siedziałam po 8h to często bolał mnie brzuch, teraz jest o niebo lepiej pod tym względem :tak: Gin mnie nastraszyła, że może mi się szyjka skracać przez te bóle ..

Simka miło, że o nas pamiętałaś :-D Tyle minęło zanim przeczytałam te wszystkie strony :no: Co już byłam blisko to jakiś urlop/wyjazd i znów 50/100 stron do nadrobienia :angry:
Co do jedzenia to na początku pochłaniałam wszystko! Od 1 do 2 wizyty już miałam +2 kg :szok: W tej chwili w sumie 5 kg przybyło.. Jestem ciekawa ile będzie w dniu porodu :szok: Już się unormowało i jem normalne posiłki ale pierwsze 3 m-ce co 2 godziny jeść musiałam !! :no:

Są tu jakieś dziewczyny pracujące przy biurku ? Skróciłam sobie godziny pracy do 6-ciu ale mimo to od paru dni doskwiera mi ból żeber :no: Nie mam pojęcia dlaczego tak? Przecież dziecko jest dużo dużo niżej .. macie też tak ? Jak siedziałam po 8h to często bolał mnie brzuch, teraz jest o niebo lepiej pod tym względem :tak: Gin mnie nastraszyła, że może mi się szyjka skracać przez te bóle ..

Na pracuje przy biurku i mi sie dziecko buntuje od długiego siedzenia wiec co 30 minut ide sie przejsc bo inaczej mnie zakopie :)
A do tego położna kazała ustawic krzesło siedzenie tak ze jakby torche w dol zebys nie siedziała pod katem prostym ale wiecej luzu na brzuchu - czyli siedzenie w dol nachylone :) i bedzie lepiej

No wlasnie ja tez przejadę sie raz na zwiedzanie i mam zamiar jakos zeobic dokumentacje

Ale generalnie to tak wyglada u mnie
ImageUploadedByForum BabyBoom1439837303.386539.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1439837316.169002.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1439837329.786001.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1439837340.820614.jpg

Zrobie wiecej jak juz tam bede sama jestem ciekawa

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1439837303.386539.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439837303.386539.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 73
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1439837316.169002.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439837316.169002.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 74
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1439837329.786001.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439837329.786001.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 72
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1439837340.820614.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439837340.820614.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Na pracuje przy biurku i mi sie dziecko buntuje od długiego siedzenia wiec co 30 minut ide sie przejsc bo inaczej mnie zakopie :)
A do tego położna kazała ustawic krzesło siedzenie tak ze jakby torche w dol zebys nie siedziała pod katem prostym ale wiecej luzu na brzuchu - czyli siedzenie w dol nachylone :) i bedzie lepiej
U mnie ciężko znaleźć czas nawet na krótkie wstanie od biurka :no: Wyginam się na wszelkie sposoby, żeby nie siedzieć pod kątem prostym ale łatwo nie jest .. podkładam sobie nawet pod nogi 4 ryzy papieru, żeby wyżej były :) No cóż.. jeszcze troszkę muszę wytrzymać :)

Do góry