reklama
Simka miło, że o nas pamiętałaś Tyle minęło zanim przeczytałam te wszystkie strony Co już byłam blisko to jakiś urlop/wyjazd i znów 50/100 stron do nadrobieniaMarzenka- nieee, ja to bym jadłą wszystko i w dużych ilościach Co chwila coś podjadam
Bettka- a ja się zastanawiałam, gdzie zniknęłaś Dobrze, ze chociaz jeden maluszek silny
Co do jedzenia to na początku pochłaniałam wszystko! Od 1 do 2 wizyty już miałam +2 kg W tej chwili w sumie 5 kg przybyło.. Jestem ciekawa ile będzie w dniu porodu Już się unormowało i jem normalne posiłki ale pierwsze 3 m-ce co 2 godziny jeść musiałam !!
Są tu jakieś dziewczyny pracujące przy biurku ? Skróciłam sobie godziny pracy do 6-ciu ale mimo to od paru dni doskwiera mi ból żeber Nie mam pojęcia dlaczego tak? Przecież dziecko jest dużo dużo niżej .. macie też tak ? Jak siedziałam po 8h to często bolał mnie brzuch, teraz jest o niebo lepiej pod tym względem Gin mnie nastraszyła, że może mi się szyjka skracać przez te bóle ..
Dzięki dziewczyny kochane jesteście :* nie wiem co bym bez was zrobiła
ja to już do mojego m mówiłam ze musi mi jakas kartę z netem do tabletu kupić a on na to - to w szpitalu nie maja wifi? Haha sie uśmiałam
A powaznie nie ma ??;D u nas jest heheeh
Simka miło, że o nas pamiętałaś Tyle minęło zanim przeczytałam te wszystkie strony Co już byłam blisko to jakiś urlop/wyjazd i znów 50/100 stron do nadrobienia
Co do jedzenia to na początku pochłaniałam wszystko! Od 1 do 2 wizyty już miałam +2 kg W tej chwili w sumie 5 kg przybyło.. Jestem ciekawa ile będzie w dniu porodu Już się unormowało i jem normalne posiłki ale pierwsze 3 m-ce co 2 godziny jeść musiałam !!
Są tu jakieś dziewczyny pracujące przy biurku ? Skróciłam sobie godziny pracy do 6-ciu ale mimo to od paru dni doskwiera mi ból żeber Nie mam pojęcia dlaczego tak? Przecież dziecko jest dużo dużo niżej .. macie też tak ? Jak siedziałam po 8h to często bolał mnie brzuch, teraz jest o niebo lepiej pod tym względem Gin mnie nastraszyła, że może mi się szyjka skracać przez te bóle ..
Na pracuje przy biurku i mi sie dziecko buntuje od długiego siedzenia wiec co 30 minut ide sie przejsc bo inaczej mnie zakopie
A do tego położna kazała ustawic krzesło siedzenie tak ze jakby torche w dol zebys nie siedziała pod katem prostym ale wiecej luzu na brzuchu - czyli siedzenie w dol nachylone i bedzie lepiej
A powaznie nie ma ??;D u nas jest heheeh
Bo to Polska właśnie
Bo to Polska właśnie
Stawiają na konwersacje i integracje bo u nas to pojedyncze albo podwójne sale to wiesz ... izolacja
Stawiają na konwersacje i integracje bo u nas to pojedyncze albo podwójne sale to wiesz ... izolacja
My jutro z Kamilem mamy zwiedzanie szpitala pokaże nam gdzie jest porodówka jak wyglądają sale itd wiec spoko
Załączniki
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1439837303.386539.jpg44,8 KB · Wyświetleń: 73
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1439837316.169002.jpg28,8 KB · Wyświetleń: 74
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1439837329.786001.jpg25,1 KB · Wyświetleń: 72
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1439837340.820614.jpg15,9 KB · Wyświetleń: 68
No wlasnie ja tez przejadę sie raz na zwiedzanie i mam zamiar jakos zeobic dokumentacje
Ale generalnie to tak wyglada u mnie
Zobacz załącznik 706013Zobacz załącznik 706014Zobacz załącznik 706015Zobacz załącznik 706016
Zrobie wiecej jak juz tam bede sama jestem ciekawa
Jesteś wredota jedna , wiedz jak możesz nam takie luksusy pokazywać ??? Hahahah
Zazdroszczę
reklama
U mnie ciężko znaleźć czas nawet na krótkie wstanie od biurka Wyginam się na wszelkie sposoby, żeby nie siedzieć pod kątem prostym ale łatwo nie jest .. podkładam sobie nawet pod nogi 4 ryzy papieru, żeby wyżej były No cóż.. jeszcze troszkę muszę wytrzymaćNa pracuje przy biurku i mi sie dziecko buntuje od długiego siedzenia wiec co 30 minut ide sie przejsc bo inaczej mnie zakopie
A do tego położna kazała ustawic krzesło siedzenie tak ze jakby torche w dol zebys nie siedziała pod katem prostym ale wiecej luzu na brzuchu - czyli siedzenie w dol nachylone i bedzie lepiej