reklama
U mnie ciężko znaleźć czas nawet na krótkie wstanie od biurka Wyginam się na wszelkie sposoby, żeby nie siedzieć pod kątem prostym ale łatwo nie jest .. podkładam sobie nawet pod nogi 4 ryzy papieru, żeby wyżej były No cóż.. jeszcze troszkę muszę wytrzymać
A to wlasnie lepeiej siadaj na brzegu zeby nie zginać brzucha jak podkladasz papier to jakby wyżej nogi i gorzej - wiesz o co mi chodzi ?
A nie mozesz pogadac ze przez ciąże musisz przerwy robic ?
Bo u mnie to robie co chce ... Jak chce to mam godizne przerwy jak potrzebuje - swoje i tak zdaze zrobic najwzyej pozniej wyjde -tak mialm w pierwszym trymestrze potrafiłam godizne przy otwartm oknie siedziec bo mi nie dobrze było
No jestem w szoku u nas tak to ładnie nie wyglada a wasza mała będzie miała norweskie obywatelstwo?
O nie sto procent polusa bedzie - ja nie zmieniam bo generalnie nic mi to nie daje tyle se na premiera bede mogła głosować a tak to nic - a tu nie ma podwójnego wiec ja nie chce rezygnować. Polskie bedzie miec
No szpitale sa fajne, w sensie warunków sa specjalne sale odwiedzić tzw pokoje rodzinne i jest piętro wydzielone na hotel ze maz tam moze przebywać a jak sie uda to mozna podwójna sale zalatwic dla rodziny. No i bufet z żarciem i w kazdym oddziale jest kiosk taki ze wszystkim łącznie z hot dogami i kawa
Ale bedziemy oceniać na miejscu heheh
Ja znalazłam informacje o naszym szpitalu na blogu kiedyś wrzucam wam linka. Simka jakas Twoja znajoma? Bo widzę Cię w komentarzach
SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM. ŚWIĘTEJ RODZINY SPZOZ W POZNANIU | alinadobrawa.pl
SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM. ŚWIĘTEJ RODZINY SPZOZ W POZNANIU | alinadobrawa.pl
O nie sto procent polusa bedzie - ja nie zmieniam bo generalnie nic mi to nie daje tyle se na premiera bede mogła głosować a tak to nic - a tu nie ma podwójnego wiec ja nie chce rezygnować. Polskie bedzie miec
No szpitale sa fajne, w sensie warunków sa specjalne sale odwiedzić tzw pokoje rodzinne i jest piętro wydzielone na hotel ze maz tam moze przebywać a jak sie uda to mozna podwójna sale zalatwic dla rodziny. No i bufet z żarciem i w kazdym oddziale jest kiosk taki ze wszystkim łącznie z hot dogami i kawa
Ale bedziemy oceniać na miejscu heheh
Ale chyba jest tak ze mała jak kiedyś będzie chciała to sobie będzie mogła zmienić? Bo wiem ze mojego męża ojciec sie urodził w Niemczech i moze sobie zmienić i on i mój Maz jakby chcieli bo jakieś prawo ziemi czy coś
Ale chyba jest tak ze mała jak kiedyś będzie chciała to sobie będzie mogła zmienić? Bo wiem ze mojego męża ojciec sie urodził w Niemczech i moze sobie zmienić i on i mój Maz jakby chcieli bo jakieś prawo ziemi czy coś
Bedzie ale mam nadzieje ze nie zrobi tego bo mowie, to do niczego nie służy, znam wiele osob z paszportem np serbskim a juz urodzonych w no ale z rodzicami Serbami i ok jest
Ja moge zmienic po 7 latach pobytu czyli mogłabym ale musze zrzec sie polskiego niestety
Bedzie ale mam nadzieje ze nie zrobi tego bo mowie, to do niczego nie służy, znam wiele osob z paszportem np serbskim a juz urodzonych w no ale z rodzicami Serbami i ok jest
Ja moge zmienic po 7 latach pobytu czyli mogłabym ale musze zrzec sie polskiego niestety
No w sumie nie wiem bo do emerytury obywatelstwo niewiele ma do gadania ja sobie zaraz serialiki ściągam w razie ci żeby mieć na tabsa )
Miała któraś moze kiedyś gronkowca skory? Bo mi lekarka powiedziała ze moze to tez być to :/
reklama
No w sumie nie wiem bo do emerytury obywatelstwo niewiele ma do gadania ja sobie zaraz serialiki ściągam w razie ci żeby mieć na tabsa )
Miała któraś moze kiedyś gronkowca skory? Bo mi lekarka powiedziała ze moze to tez być to :/
Co ściągasz ??!! ja juz po 3 dzis hahahah