reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
U mnie ciężko znaleźć czas nawet na krótkie wstanie od biurka :no: Wyginam się na wszelkie sposoby, żeby nie siedzieć pod kątem prostym ale łatwo nie jest .. podkładam sobie nawet pod nogi 4 ryzy papieru, żeby wyżej były :) No cóż.. jeszcze troszkę muszę wytrzymać :)

A to wlasnie lepeiej siadaj na brzegu zeby nie zginać brzucha jak podkladasz papier to jakby wyżej nogi i gorzej - wiesz o co mi chodzi ?
A nie mozesz pogadac ze przez ciąże musisz przerwy robic ?
Bo u mnie to robie co chce ... Jak chce to mam godizne przerwy jak potrzebuje - swoje i tak zdaze zrobic najwzyej pozniej wyjde -tak mialm w pierwszym trymestrze potrafiłam godizne przy otwartm oknie siedziec bo mi nie dobrze było

No jestem w szoku :D u nas tak to ładnie nie wyglada :D a wasza mała będzie miała norweskie obywatelstwo?

O nie :) sto procent polusa bedzie - ja nie zmieniam bo generalnie nic mi to nie daje tyle se na premiera bede mogła głosować a tak to nic - a tu nie ma podwójnego wiec ja nie chce rezygnować. Polskie bedzie miec :)

No szpitale sa fajne, w sensie warunków sa specjalne sale odwiedzić tzw pokoje rodzinne i jest piętro wydzielone na hotel ze maz tam moze przebywać a jak sie uda to mozna podwójna sale zalatwic dla rodziny. No i bufet z żarciem i w kazdym oddziale jest kiosk taki ze wszystkim łącznie z hot dogami i kawa :D

Ale bedziemy oceniać na miejscu heheh

O nie :) sto procent polusa bedzie - ja nie zmieniam bo generalnie nic mi to nie daje tyle se na premiera bede mogła głosować a tak to nic - a tu nie ma podwójnego wiec ja nie chce rezygnować. Polskie bedzie miec :)

No szpitale sa fajne, w sensie warunków sa specjalne sale odwiedzić tzw pokoje rodzinne i jest piętro wydzielone na hotel ze maz tam moze przebywać a jak sie uda to mozna podwójna sale zalatwic dla rodziny. No i bufet z żarciem i w kazdym oddziale jest kiosk taki ze wszystkim łącznie z hot dogami i kawa :D

Ale bedziemy oceniać na miejscu heheh

Ale chyba jest tak ze mała jak kiedyś będzie chciała to sobie będzie mogła zmienić? Bo wiem ze mojego męża ojciec sie urodził w Niemczech i moze sobie zmienić i on i mój Maz jakby chcieli bo jakieś prawo ziemi czy coś :D

Ale chyba jest tak ze mała jak kiedyś będzie chciała to sobie będzie mogła zmienić? Bo wiem ze mojego męża ojciec sie urodził w Niemczech i moze sobie zmienić i on i mój Maz jakby chcieli bo jakieś prawo ziemi czy coś :D

Bedzie ale mam nadzieje ze nie zrobi tego :) bo mowie, to do niczego nie służy, znam wiele osob z paszportem np serbskim a juz urodzonych w no ale z rodzicami Serbami i ok jest :)
Ja moge zmienic po 7 latach pobytu czyli mogłabym ale musze zrzec sie polskiego niestety

Bedzie ale mam nadzieje ze nie zrobi tego :) bo mowie, to do niczego nie służy, znam wiele osob z paszportem np serbskim a juz urodzonych w no ale z rodzicami Serbami i ok jest :)
Ja moge zmienic po 7 latach pobytu czyli mogłabym ale musze zrzec sie polskiego niestety

No w sumie nie wiem :D bo do emerytury obywatelstwo niewiele ma do gadania :) ja sobie zaraz serialiki ściągam w razie ci żeby mieć na tabsa :))

Miała któraś moze kiedyś gronkowca skory? Bo mi lekarka powiedziała ze moze to tez być to :/

reklama
Do góry