reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
U mnie ciężko znaleźć czas nawet na krótkie wstanie od biurka :no: Wyginam się na wszelkie sposoby, żeby nie siedzieć pod kątem prostym ale łatwo nie jest .. podkładam sobie nawet pod nogi 4 ryzy papieru, żeby wyżej były :) No cóż.. jeszcze troszkę muszę wytrzymać :)

A to wlasnie lepeiej siadaj na brzegu zeby nie zginać brzucha jak podkladasz papier to jakby wyżej nogi i gorzej - wiesz o co mi chodzi ?
A nie mozesz pogadac ze przez ciąże musisz przerwy robic ?
Bo u mnie to robie co chce ... Jak chce to mam godizne przerwy jak potrzebuje - swoje i tak zdaze zrobic najwzyej pozniej wyjde -tak mialm w pierwszym trymestrze potrafiłam godizne przy otwartm oknie siedziec bo mi nie dobrze było

No jestem w szoku :D u nas tak to ładnie nie wyglada :D a wasza mała będzie miała norweskie obywatelstwo?

O nie :) sto procent polusa bedzie - ja nie zmieniam bo generalnie nic mi to nie daje tyle se na premiera bede mogła głosować a tak to nic - a tu nie ma podwójnego wiec ja nie chce rezygnować. Polskie bedzie miec :)

No szpitale sa fajne, w sensie warunków sa specjalne sale odwiedzić tzw pokoje rodzinne i jest piętro wydzielone na hotel ze maz tam moze przebywać a jak sie uda to mozna podwójna sale zalatwic dla rodziny. No i bufet z żarciem i w kazdym oddziale jest kiosk taki ze wszystkim łącznie z hot dogami i kawa :D

Ale bedziemy oceniać na miejscu heheh

O nie :) sto procent polusa bedzie - ja nie zmieniam bo generalnie nic mi to nie daje tyle se na premiera bede mogła głosować a tak to nic - a tu nie ma podwójnego wiec ja nie chce rezygnować. Polskie bedzie miec :)

No szpitale sa fajne, w sensie warunków sa specjalne sale odwiedzić tzw pokoje rodzinne i jest piętro wydzielone na hotel ze maz tam moze przebywać a jak sie uda to mozna podwójna sale zalatwic dla rodziny. No i bufet z żarciem i w kazdym oddziale jest kiosk taki ze wszystkim łącznie z hot dogami i kawa :D

Ale bedziemy oceniać na miejscu heheh

Ale chyba jest tak ze mała jak kiedyś będzie chciała to sobie będzie mogła zmienić? Bo wiem ze mojego męża ojciec sie urodził w Niemczech i moze sobie zmienić i on i mój Maz jakby chcieli bo jakieś prawo ziemi czy coś :D

Ale chyba jest tak ze mała jak kiedyś będzie chciała to sobie będzie mogła zmienić? Bo wiem ze mojego męża ojciec sie urodził w Niemczech i moze sobie zmienić i on i mój Maz jakby chcieli bo jakieś prawo ziemi czy coś :D

Bedzie ale mam nadzieje ze nie zrobi tego :) bo mowie, to do niczego nie służy, znam wiele osob z paszportem np serbskim a juz urodzonych w no ale z rodzicami Serbami i ok jest :)
Ja moge zmienic po 7 latach pobytu czyli mogłabym ale musze zrzec sie polskiego niestety

Bedzie ale mam nadzieje ze nie zrobi tego :) bo mowie, to do niczego nie służy, znam wiele osob z paszportem np serbskim a juz urodzonych w no ale z rodzicami Serbami i ok jest :)
Ja moge zmienic po 7 latach pobytu czyli mogłabym ale musze zrzec sie polskiego niestety

No w sumie nie wiem :D bo do emerytury obywatelstwo niewiele ma do gadania :) ja sobie zaraz serialiki ściągam w razie ci żeby mieć na tabsa :))

Miała któraś moze kiedyś gronkowca skory? Bo mi lekarka powiedziała ze moze to tez być to :/

reklama
Do góry