No tak tu masz racje z pewnością w przedszkolu sporo naucza)
Mam tu sporo kolezanek z dziećmi urodzonymi w no albo jak małe były zadne nie miało problrmu to pozniej bardziej walka o polski jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak tu masz racje z pewnością w przedszkolu sporo naucza)
Mam tu sporo kolezanek z dziećmi urodzonymi w no albo jak małe były zadne nie miało problrmu to pozniej bardziej walka o polski jestja raczej bede uczyc polskiego łącznie z pisaniem i czytaniem
bedzie wesoło hehh jest nas tu kilka takich mamus to sobie pomagamy. Mam bardzo bliska kolezanke Norweżkę to wystarczajaco duzo norweskiego na codzień bedzie
Zgubiłam karte ciążowa i wszystkie ciazowe dokumenty nie mam pojecia gdzie to jest a dzis położna - godizne szukałam przy czym mam dwie komody w domu, wiec za bardzo nie wiem gdzie szukać a tym bardziej co sir mogło stac.... Jakas masakra