U nas nocka znów w gorączce, dzisiaj rano było lepiej, ale teraz znowu. Mamy diagnoze- zaczyna się angina, więc antybiotyk i tyle. Cieszę się, ze się wyjaśniło skąd ta gorączka, ae mi żal biedactwa, bo jeść nadal nie chce, rano wsunęła tylko kanapkę z nutellą, a teraz nawet chrupków kukurydzianych nie chce. Śpi
Emenems- też muszę sobie pas zmierzyć
Ciekawe ile mam
I w biodrach
Jak dla mnie i ładne i praktyczne. W taki wzorek jak czapka miałam portki dla Polki z tej marki.
Ja tam w domu nic nie prasuję, no czasem jak już naprawdę źle wygląda i właśnie takie dla maluszków, ale tylko kilka miesięcy.
A ja Maluszka jeszcze nie czuję
Sierpniowa- ja tam moich słodkich 13 kg nie dźwigam
Zdarzyło się parę razy jak zasnęła na kanapie. ALe moja już starsza, to wie , ze mama nie może wziąć na ręce i tatuś nosi jak jej się nie chce na spacerze iść
Też mam erotyczne sny, hahaha
Mój mąż pomaga przy Poli, jako tatuś jest idealny- narzkać nie mogę
Naprawdę
Sprząta (chociaz ostatnio mniej), gotuje, kiedyś przewijał, karmił, kąpie, teraz jak jest chora to też się opiekuje. Ale pewniw wynika to z tego, że on ma pracę zmianową na 3 zmiany, więc często w tyg jest w domu i jak ja byłam w pracy, to nie raz on się dzieckiem caluśki dzień zajmował, a czasami to i po nocce bez spania
Marzenka- daj znać jak dowiesz się co i jak. trzymam kciuki by było dobrze
Paulina- świetne
Byłam na jodze- zrelaksowana jestem bardzo, bo nam zrobiła pół godziny rozciągania i oddychania, a pół godziny relaksu. Niektóre to nawet w drzemkę zapadły
Czytała nam o porodzie- wyprawie na szczyt. Bardzo fajnie, odprężająco.