Pyscek
:)
Mnie bolał kregosłup do tego stopnia że w nocy mnie budził musialam wstać i pochodzic albo rano po przebudzeniu .... całe szczeście narazie ustał ale obawiam się że to cisza przed burzą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz przed ciaza czulam, ze cos sie dzieje, ale nie po drodze mi bylo do lekarza, no i teraz mam... boje sie nie na zarty czy jak siedze czy jak leze to zeby wstac to musze zeby zaciskac i kombinowac na wszystkie strony. W srode mam wizyte wiec musze koniecznie to zalatwic.
Ja juz przed ciaza czulam, ze cos sie dzieje, ale nie po drodze mi bylo do lekarza, no i teraz mam... boje sie nie na zarty czy jak siedze czy jak leze to zeby wstac to musze zeby zaciskac i kombinowac na wszystkie strony. W srode mam wizyte wiec musze koniecznie to zalatwic.
Cześć !ja tez z tych wyzszych garbiacych sie :-)
Co do wagi to w poprzedniej ciazy do 3 miesiaca schudlam 12 kg a do 6 wagq stala .Wszystko malalo tylko brzuszek rosl :-) I zamiast kupowac wieksze ubrania to ja mniejsze musialam bo mi spodnie normalne z tylka spadaly. Teraz ma -5 od poczatkowej . Wszystko skrzętnie notowalam bo wlasnie probowalam zrzucic co nieco :-)
Metaliczny posmak mam i ja ale odkad biore prebiotyk to jakby mniej.