reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Mnie bolał kregosłup do tego stopnia że w nocy mnie budził :( musialam wstać i pochodzic albo rano po przebudzeniu .... całe szczeście narazie ustał ale obawiam się że to cisza przed burzą :(

reklama
green- odpukać, ja ostatnio nie narzekam, raz czy dwa bolał, ale ogólnie jest duuużo lepiej z plecami :)

Emenems- a ja zawsze chciałam być ciut wyższa, albo chociaż mieć dłuższe nogi bo mam krótkie jak u kaczuszki czy osiołka :p

Mój ma 189 wiec tez ze szpilami daje radę :)

Green mam z kręgosłupem podobnie nie mogę siedzieć bo boli w nocy sie budzę z bólu nie wiem co robić a wizyta u ortopedy pod kobiec sierpnia dopiero..

Ja juz przed ciaza czulam, ze cos sie dzieje, ale nie po drodze mi bylo do lekarza, no i teraz mam... boje sie nie na zarty czy jak siedze czy jak leze to zeby wstac to musze zeby zaciskac i kombinowac na wszystkie strony. W srode mam wizyte wiec musze koniecznie to zalatwic.

Ja juz przed ciaza czulam, ze cos sie dzieje, ale nie po drodze mi bylo do lekarza, no i teraz mam... boje sie nie na zarty czy jak siedze czy jak leze to zeby wstac to musze zeby zaciskac i kombinowac na wszystkie strony. W srode mam wizyte wiec musze koniecznie to zalatwic.

Green ale to ortopeda i neurolog i to asap! Bo możesz sobie spora krzywdę zrobić..

Koniecznie - trzeba ustslic ktory to odcinek kręgosłupa zeby wiedziec jak zapobiegać bólom jak wstawać siedziec i co cwiczyc a co absolurnie nie - wypytać bez litości

Emenems, Paulettah dziekuje za wskazowki, w srode pogadam z moja pania dr i wezme skierowanie do ortopedy. Na pewno tak tego nie zostawie juz teraz, mam nadzieje, ze cos pomoga.

Cześć !ja tez z tych wyzszych garbiacych sie :-)
Co do wagi to w poprzedniej ciazy do 3 miesiaca schudlam 12 kg a do 6 wagq stala .Wszystko malalo tylko brzuszek rosl :-) I zamiast kupowac wieksze ubrania to ja mniejsze musialam bo mi spodnie normalne z tylka spadaly. Teraz ma -5 od poczatkowej . Wszystko skrzętnie notowalam bo wlasnie probowalam zrzucic co nieco :-)

Metaliczny posmak mam i ja ale odkad biore prebiotyk to jakby mniej.

Cześć !ja tez z tych wyzszych garbiacych sie :-)
Co do wagi to w poprzedniej ciazy do 3 miesiaca schudlam 12 kg a do 6 wagq stala .Wszystko malalo tylko brzuszek rosl :-) I zamiast kupowac wieksze ubrania to ja mniejsze musialam bo mi spodnie normalne z tylka spadaly. Teraz ma -5 od poczatkowej . Wszystko skrzętnie notowalam bo wlasnie probowalam zrzucic co nieco :-)

Metaliczny posmak mam i ja ale odkad biore prebiotyk to jakby mniej.

Schudłaś w 3 miesiace 12 kg ??!! Jezu ... To przy zwykłym odchudzaniu jest mega duzo a w ciazy to nie było niebezpieczne ??

reklama
Emenems ja od 6 tyg praktycznie 24 na dobe wymiotowalam , nie dalo sie tego powstrzymać. Nawet wody nie tolerowalam , slaba bylam strasznie. Ale z ciaza wszystko bylo ok. Dobrze sie rozwijała.

Do góry