reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No to Ci wyszło :D plan to będzie trzeba ustalić po porodzie :D ale do kp tylko gotowane na parze warzywka itp wiec szybko powinno lecieć ja na takiej diecie lecę 4kg na msc wiec liczę ze w 3 zgubie ewentualny nadmiar :) bardziej sie boje ze mi zostanie np rozciągnięta skóra na brzuchu :/

Ja najbardziej sie boje nietrzymania moczu po ... Na brzuch nie poradze duzo robie co moge smaruje i cwicze i nic wiecej nie zrobie ale to nietrzymanie moczu....
Po to spoko nie boje sie az tak bo chudnąc umiem :D hahahah gorzej przyjmuje tycie :D

Oczywiscie ze bedzie plan i to gruby - do lata ma byc mama roku :D

reklama
Ja najbardziej sie boje nietrzymania moczu po ... Na brzuch nie poradze duzo robie co moge smaruje i cwicze i nic wiecej nie zrobie ale to nietrzymanie moczu....
Po to spoko nie boje sie az tak bo chudnąc umiem :D hahahah gorzej przyjmuje tycie :D

Oczywiscie ze bedzie plan i to gruby - do lata ma byc mama roku :D

Święte słowa żeby bez wstydu na plaże wyruszyć i żeby udowodnić tym złośliwym koleżankom ze sie da hehe :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry