reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Kurka coś mi komp znów siada :( Więc mnie mniej

Paulina- świetna kurtka, ja na razie brzucha nie mam, to może zimą się zmieszczę w te co mam :p
A imiona super, szczególnie Nikodem mi się bardzo podoba
No to z zakupami bijesz mnie na głowę, a ja myślałam, że mam dużo. Ale najwięcej to mam dla Polki, czasami nie zdąży czegoś ubrac nawet :p

Marcepanek- przy Polce miałam rozstrzał 14 dni różnicy w terminach, wg om miałam na 31.05, wg usg na 14 czerwca, a Młoda urodzila się 23.05, maleńka, z hipotrofią, ale silna i zdrowa, nawet silniejsza niż 3,5 kilogramowa dziewczynka z tej samej sali :) Więc małymi rozmiarami się nie przejmuj, ja coś czuję, że znów będę miała małe dziecię
Bąbelek już nie taki Bąbelek, tylko całkiem fajny człowieczek :)

atkina- trzymam kciuki za jutro :)

Innabajka- ale szybko ta cesarka i niestety święta spędzisz w szpitalu :( Kurka ja mam termin na 7.01, więc jeśli lekarz stwierdzi, że musi być dryga cesarka to mi przed nowym rokiem wypadnie, a ja chcę styczniowego malucha :)

betina- super wieści :)

Marzenka- witaj. Oj straszne przeżycie, ale cieszę się, ze już dobrze

A moja mama nadopiekuńcza nie jest :p Ale ona ma 8 wnucząt, 2 kolejne w drodze, to już przyzwyczajona do ciąż :p I nie daje nam zwariować :)

Powiem Wam, że ja się normalnie we wszystko mieszczę, nawet mniej mnie ciśnie niż miesiąc temu :) A spodnie mam takie 2 pary, co musiałam z paskiem nosić i nadal z paskiem noszę. Jedynie jak siadam to rozpinam. No i wszyscy mówią, że widać że schudłam, na twarzy i w rękach. Troszkę Wam tych brzuszków zazdroszczę, bo w pierwszej ciąży prawie go nie miałam, więc się nie nacieszyłam, a teraz też prawie płaska jestem, aż się boję czy Maluszek tam jest

Meluzyna- witaj

Pyscek- aleś Ty chudzina z taką wagą :) To w ogóle malutka jesteś :) Fajnie tak :)

Emenems- ja mam 167 cm i teraz niby 56 kg

No ja tez sobie znalazłam faceta z 186 i tez szpile nosze kazde i cała kolekcje mam hehehe

Fajne sa takie filigranowe babki :)
Simka ukradlas mi moj idealny wzrost !! Ja całe zycie marzyłam o 168 heheheh zawsze zgarbiona chodziłam bo wszyscy niżsi

Dziewczyny jak Wasze kregoslupy? Ja coraz bardziej zaczynam sie bac, jak poloze sie na plecach to nie dam rady podniesc prostej ani lewej ani prawej nogi, a jak zegne to tak ledwo ledwo, w ogole jak usiade szczegolnie ma twardym i np zaloze lewa npge na prawa to musze rekami ja dzwignac zeby ja zdjac :-( najbardziej boli mnie po lewej stronie mam wrazenie, ze tam az gruchocze wszystko i zaraz sie rozsypie...

reklama
Dziewczyny jak Wasze kregoslupy? Ja coraz bardziej zaczynam sie bac, jak poloze sie na plecach to nie dam rady podniesc prostej ani lewej ani prawej nogi, a jak zegne to tak ledwo ledwo, w ogole jak usiade szczegolnie ma twardym i np zaloze lewa npge na prawa to musze rekami ja dzwignac zeby ja zdjac :-( najbardziej boli mnie po lewej stronie mam wrazenie, ze tam az gruchocze wszystko i zaraz sie rozsypie...

Koniecznie musisz zaczac cwiczyc ale jak juz takie problemy masz z treningami na własna reke bym nie ryzykowała bo to kręgosłup...musi ci ktos pomoc zaczac a wtedy sie rozruszasz i bedzie na prwno lepiej! Tu nie pomogę bo zwyczajnie boje sie polecać ćwiczenia i treningi osobom juz ze schorzeniami bo nie jestem rehabilitantem ani specjalista ... Niestety
Badz dobrej mysli i nie lekceważ tego !

Do góry