reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Niestety nikomu się nie dogodzi :( zawsze się znajdą jacyś przeciwnicy, ja się bym tym nie przejmowała i czekała na kolejne maleństwa

Ja planuje zakupić jakas spacerówkę, choć nie wiem czy Olin będzie chciał jeździć bo on ma różne fazy :) raz jest ok raz szkoda gadać a wydawać kasę na coś co nie będzie używane to nie wiem czy ma jakiś sens :) ja się tylko łudzę ze będzie taki jak jego tatuś i nie będzie chciał już siedzieć w wózku ;)

reklama
Joa.Le, ale masz sny :) Mnie to się dziecko śniło zanim byłam w ciąży, ostatnio snów nie pamiętam :)

agula- Są takie wózki rok po roku, albo dostawki siedzące dla dzieci, ale kompatybilne tylko z niektórymi modelami wózków
O Firmie - Buggypod boczna dostawka do wózka
NOWOŚĆ buggy board LASCAL SIODEŁKO SADDLE (5564485858) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Z bebilonu kiedyś przysłali słodkie misie :)

Też Was podziwiam za in vitro, w ogóle wśród starszych ludzi to problem. Już dwa razy się zetknęłam z tym, że jak mówię starszej (no po 50) osobie, obcej, że jestem w ciąży, to się pyta czy naturalnie czy z invitro, a jak usłyszy że naturalnie, to dzięki bogu, blabla bla. Naprawdę jest ogromna nieświadomość ludzi w tym temacie

To mozna sie zapisac do jakis firm i daja jakiew gadzety?:-
https://www.bebiprogram.pl/rejestracja rejestrujesz się na stronie, potem uzupełniasz info o danych przyszłego dziecka. Jako pierwsze przyślą Ci fajną teczkę na wszystkie wyniki badań od ginekologa i płytkę z muzyką instrumentalną. Później gdzieś wysyłali mi znów jakąś teczkę z poradnikami żywienia dziecka, innym razem śliniaczek i próbkę mleka modyfikowanego... Na gerberze i bobovita przysyłają słoiczki co jakiś czas- tylko też trzeba się rejetrować

Ostatnia edycja:
reklama
Do 10 robil dopochwowo a pozn8ej przez brzuch choc teraz jak bylam to byl 17tydz a badal najpierw przez brzuch a pozniej zeby potwierdzzic plec to jeszcze dopochwowo.

Do góry