reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Agula, Limonka ja myślę o tej platformie. Wydaje mi się, że 1,5 roczne trochę wystoi, trochę przejdzie, a po drodze gdzieś usiądzie i też będzie. Mój już teraz jeździć w wózku za bardzo nie chce, więc na pewno nowego wózka nie kupię.

reklama
Kurcze też nie wiem co z wózkiem, to nasze pierwsze dziecko ale mamy jeszcze zamrożone zarodki, chcemy po nie wrócić po ok roku od porodu ale chyba bezsensu kupować teraz na dwoje:)

A co myślicie o tym?
Chicco Urban Travel System - Mamy Gadżety

A ile masz i jak planujesz to "rozegrać ?"
Ja mam 3 niestety nie mam pojecia jakiej klasy itp.. Nie wiem ile przezyje odmrażanie tez:/ ale chemy jak dziecko bedzie miało rok to zrobic crio, nie wiem czy lekarz zezwoli sle ja bym dwa chciała miec podane

Mamy 4 wiem że jeden jest napewno silniejszy a reszta słabsza bo przy transferze wiedzieliśmy że poza tym który został podany jest jeszcze 1 blastocysta i embriolog mówił żeby nie liczyć na więcej a później okazało się że są jeszcze 3 i podejrzewam że są słabsze. Napewno po roku wrócimy po 1 albo 2 zobaczymy. Nie zawsze udaje się rozmrozić zarodek czasem nie podejmuje dalszego rozwoju.
Caly czas mysle o tych naszych zarodkach, też tak masz?

Mamy 4 wiem że jeden jest napewno silniejszy a reszta słabsza bo przy transferze wiedzieliśmy że poza tym który został podany jest jeszcze 1 blastocysta i embriolog mówił żeby nie liczyć na więcej a później okazało się że są jeszcze 3 i podejrzewam że są słabsze. Napewno po roku wrócimy po 1 albo 2 zobaczymy. Nie zawsze udaje się rozmrozić zarodek czasem nie podejmuje dalszego rozwoju.
Caly czas mysle o tych naszych zarodkach, też tak masz?

Tak... Ciagle mysle, nie potrafię przestać ... Bo przeciez one juz sa i tak bym juz chciała miec wzystkie przy sobie... Meza tym nie mecze bo co to zmieni,musze sie uzbroić w cierpliwośc.
Poprosze moja klinikę zeby mi wysłali cała dokumentacje moze tam gdzies bedzie jakie to były, z 7 jajek mam 4 zarodki ale 2dniowe wszystkie, pozatym u mnie 5 lat przechowują i nie wiem czy po tym czasie mozna dopłacić i przedłużyć ... Dlatego bym chvciala dwa miec podane jak sie uda .. Ale u nas dwa to standard po 37 roku zycia dopiero.

Ehhhh duzo mysli ci powiem, chciałabym cała czwóreczkę donosić bardzo

Wiem że nie damy rady finansowo z 5 dzieci ale nie wyobrażam sobie zostawić któregoś zarodka. Siedzi mi to w głowie caly czas:(

Ja mam to samo - czwórka dzieci oznacza inny samochod inny dom...a pieniedzy jakos specjalnie mi nie przybywa :)
Ale nie umiem pomysleć ze powiem " to prosze zlikwidować " to nie ich wina ze sa kolejne w kolejce akurat

reklama
Prawda jest taka że musimy i chcemy po nie wrócić i trzeba zrobić wszystko żeby dac radę i tyle, mamy jeszcze czas i wierzę że wszystko się ułożyi będziemy szczęśliwe z naszą gromadka dzieci:)

Do góry