reklama
*martusia*
Fanka BB :)
Sierpniowa ja na nfz, lekarz jest tam 3 razy w tygodniu więc już musiałam umówić inaczej prywatnie bym musiała zrobić. Ale jeszcze spróbuję w luxmedzie zapytać tam mamy póki co pakiet. U mnie wtedy będzie 20t4d.
Marcepanku a może wcześniej idź na wizytę?
Jejku,jejku dziś Olo ma stomatologa na 16. Ja się bardziej boję niż on, to jego pierwsza wizyta. Trzymajcie kciuki.
Marcepanku a może wcześniej idź na wizytę?
Jejku,jejku dziś Olo ma stomatologa na 16. Ja się bardziej boję niż on, to jego pierwsza wizyta. Trzymajcie kciuki.
Sierpniowa
Martusia trzymam kciuki. Tylko nie pokazuj dziecku, że się boisz bo wyczuje i lipa będzie. Dentysta to nic strasznego:-)
Postanowiłam, że ugotuje dzisiaj nic:-) Oj zostało trochę zupy z wczoraj to zostawię ją mężowi, a ja coś u mamy zjem:-) Jestem genialna
Postanowiłam, że ugotuje dzisiaj nic:-) Oj zostało trochę zupy z wczoraj to zostawię ją mężowi, a ja coś u mamy zjem:-) Jestem genialna
xkarola
Hahahaha tez tak czasem robie jak mi sie niechce gotowacMartusia trzymam kciuki. Tylko nie pokazuj dziecku, że się boisz bo wyczuje i lipa będzie. Dentysta to nic strasznego:-)
Juti777
Marcepanek, wiem co czujesz... Staraj się nie denerwować. Wiem, że to cholernie ciężkie, ale mi lekarz powiedział, że stres i nerwy mogą być gorsze niż lekkie skurcze lub krwawienie, bo mogą te objawy nasilać. Jak się boisz bardzo, t pojedź do szpitala i niech Cię tam zbadają. Ja swoją wizytę u prowadzącego po tym nocnym plamieniu mam jutro.
Simka, leczo!!! mmmmm uwielbiam!!!! Podeślij mi trochę! ;-) Ale i smaka zrobiłaś! Jutro na jeden dzień i noc wpada do mnie siostra. Chyba wiem co zrobimy na obiad!!! Dziś mam wczorajszy tylko do odgrzania. :-)
Martusia, Żabila - kciuki za wizyty dzieciaków. Dajcie znać jak poszło!
U mnie spoko. Brzuch spokojny. Wciąż mam upławy po plamieniu, ale dziś już jasnobrązowe, więc chyba zmierzamy do końca. Spałam dziś 9 h i mimo to czuję się niewyspana. Ja jeszcze ruchów dzidzi nie czuję... A tak bardzo bym już chciała mieć sygnały, że z nią wszystko ok. Ale mam łożysko na przedniej ścianie, więc chyba jeszcze poczekam...
Simka, leczo!!! mmmmm uwielbiam!!!! Podeślij mi trochę! ;-) Ale i smaka zrobiłaś! Jutro na jeden dzień i noc wpada do mnie siostra. Chyba wiem co zrobimy na obiad!!! Dziś mam wczorajszy tylko do odgrzania. :-)
Martusia, Żabila - kciuki za wizyty dzieciaków. Dajcie znać jak poszło!
U mnie spoko. Brzuch spokojny. Wciąż mam upławy po plamieniu, ale dziś już jasnobrązowe, więc chyba zmierzamy do końca. Spałam dziś 9 h i mimo to czuję się niewyspana. Ja jeszcze ruchów dzidzi nie czuję... A tak bardzo bym już chciała mieć sygnały, że z nią wszystko ok. Ale mam łożysko na przedniej ścianie, więc chyba jeszcze poczekam...
reklama