reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Simka bajer nagroda, gratki!

Sorry ze mnie tak mało ale mam tylko dostęp z telefonu mało wygodne.

Zostawiliśmy dziś Marysię u babci a sami wybraliśmy się na zakupy, calkiem udane tylko przy okazji chęci na nowe sandały odkryłam ze puchnie mi stopa...

Za to w kolejce i mnie kasjerka zawołała z pominięciem kilku osób bo przecież pani w ciąży ma pierwszeństwo :) Fajnie ze nie tylko ja widzę swój brzuch :D

reklama
ewkamm dzięki za info.. mnie nie umawiali mówili żeby czekać na telefon.. w sumie od jednego skierowania cały program badań jeszcze jest więc może umowia jak wyniki będą. . ehh a badanie pierwsze prenatalne robiła mi dr Zdrodowska. . no nie jest za bardzo wylewna i nie wiem czy z 10 mini trwało całe usg .. ale to w sumie tylko powtorka tego co robiła moja doktor :) na którego jesteś umówiona?

simka super naroda :)

martusia- ja mam połówkowe chyba na 18 sierpnia. W sumie nic nie mówił, ale wypada 19 tydzień :)

No cieszę się jak głupia, bo ośrodek wypasiony Noclegi w Świeradowie Zdroju - Hotel Cottonina Villa & Mineral SPA, sama bym w życiu do takiego nie pojechała (zwyczajnie mnie nie stać). A już myślałam, że w tym roku nigdzie nie pojedziemy więcej.

Kurka trochę się przez weekend przegłodziłam, dzisiaj nawet ochoty na jedzenie nie miałam, rano dwie parówki, na obiad naleśnik, w międzyczasie lody, na kolację 2 skibki chleba z szynką i tyle. A postanowiłam brać witaminy, wysypałam z kapsułki na łyżkę, rozpuściłam, łyknęłam i jak mnie zemdliło przed kolacją! Na szczęście nie zwróciłam, ale widać witaminy nie sa mi pisane.

Emenems- pisałas że wchłanialność jest takich witamin niewielka, lekarz kazął głównie jod i zelazo, ską dnajlepiej je czerpać?

martusia- ja mam połówkowe chyba na 18 sierpnia. W sumie nic nie mówił, ale wypada 19 tydzień :)

No cieszę się jak głupia, bo ośrodek wypasiony Noclegi w Świeradowie Zdroju - Hotel Cottonina Villa & Mineral SPA, sama bym w życiu do takiego nie pojechała (zwyczajnie mnie nie stać). A już myślałam, że w tym roku nigdzie nie pojedziemy więcej.

Kurka trochę się przez weekend przegłodziłam, dzisiaj nawet ochoty na jedzenie nie miałam, rano dwie parówki, na obiad naleśnik, w międzyczasie lody, na kolację 2 skibki chleba z szynką i tyle. A postanowiłam brać witaminy, wysypałam z kapsułki na łyżkę, rozpuściłam, łyknęłam i jak mnie zemdliło przed kolacją! Na szczęście nie zwróciłam, ale widać witaminy nie sa mi pisane.

Emenems- pisałas że wchłanialność jest takich witamin niewielka, lekarz kazął głównie jod i zelazo, ską dnajlepiej je czerpać?

Kochana jutro przejrzę mądre ksiazki meza coby głupot nie pisac i sie upewnić :)
Jednak jod i żelazo mozna suplementowac bo to minerały a nie witaminy :) witaminy maja malutka wchlanialnosc jednak pierw warto probowac dieta - jutro spokojnie wszystko napisze !

reklama
I jeszcze takie pytanie na noc: Ma może któraś z Was telefon LG Spirit? Przedłużam niedługo umowę i zastanawiam się nad tym smartfonem, jak się sprawuje w praktyce

Do góry