reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Simka bajer nagroda, gratki!

Sorry ze mnie tak mało ale mam tylko dostęp z telefonu mało wygodne.

Zostawiliśmy dziś Marysię u babci a sami wybraliśmy się na zakupy, calkiem udane tylko przy okazji chęci na nowe sandały odkryłam ze puchnie mi stopa...

Za to w kolejce i mnie kasjerka zawołała z pominięciem kilku osób bo przecież pani w ciąży ma pierwszeństwo :) Fajnie ze nie tylko ja widzę swój brzuch :D

reklama
ewkamm dzięki za info.. mnie nie umawiali mówili żeby czekać na telefon.. w sumie od jednego skierowania cały program badań jeszcze jest więc może umowia jak wyniki będą. . ehh a badanie pierwsze prenatalne robiła mi dr Zdrodowska. . no nie jest za bardzo wylewna i nie wiem czy z 10 mini trwało całe usg .. ale to w sumie tylko powtorka tego co robiła moja doktor :) na którego jesteś umówiona?

simka super naroda :)

martusia- ja mam połówkowe chyba na 18 sierpnia. W sumie nic nie mówił, ale wypada 19 tydzień :)

No cieszę się jak głupia, bo ośrodek wypasiony Noclegi w Świeradowie Zdroju - Hotel Cottonina Villa & Mineral SPA, sama bym w życiu do takiego nie pojechała (zwyczajnie mnie nie stać). A już myślałam, że w tym roku nigdzie nie pojedziemy więcej.

Kurka trochę się przez weekend przegłodziłam, dzisiaj nawet ochoty na jedzenie nie miałam, rano dwie parówki, na obiad naleśnik, w międzyczasie lody, na kolację 2 skibki chleba z szynką i tyle. A postanowiłam brać witaminy, wysypałam z kapsułki na łyżkę, rozpuściłam, łyknęłam i jak mnie zemdliło przed kolacją! Na szczęście nie zwróciłam, ale widać witaminy nie sa mi pisane.

Emenems- pisałas że wchłanialność jest takich witamin niewielka, lekarz kazął głównie jod i zelazo, ską dnajlepiej je czerpać?

martusia- ja mam połówkowe chyba na 18 sierpnia. W sumie nic nie mówił, ale wypada 19 tydzień :)

No cieszę się jak głupia, bo ośrodek wypasiony Noclegi w Świeradowie Zdroju - Hotel Cottonina Villa & Mineral SPA, sama bym w życiu do takiego nie pojechała (zwyczajnie mnie nie stać). A już myślałam, że w tym roku nigdzie nie pojedziemy więcej.

Kurka trochę się przez weekend przegłodziłam, dzisiaj nawet ochoty na jedzenie nie miałam, rano dwie parówki, na obiad naleśnik, w międzyczasie lody, na kolację 2 skibki chleba z szynką i tyle. A postanowiłam brać witaminy, wysypałam z kapsułki na łyżkę, rozpuściłam, łyknęłam i jak mnie zemdliło przed kolacją! Na szczęście nie zwróciłam, ale widać witaminy nie sa mi pisane.

Emenems- pisałas że wchłanialność jest takich witamin niewielka, lekarz kazął głównie jod i zelazo, ską dnajlepiej je czerpać?

Kochana jutro przejrzę mądre ksiazki meza coby głupot nie pisac i sie upewnić :)
Jednak jod i żelazo mozna suplementowac bo to minerały a nie witaminy :) witaminy maja malutka wchlanialnosc jednak pierw warto probowac dieta - jutro spokojnie wszystko napisze !

reklama
I jeszcze takie pytanie na noc: Ma może któraś z Was telefon LG Spirit? Przedłużam niedługo umowę i zastanawiam się nad tym smartfonem, jak się sprawuje w praktyce

Do góry