reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

martusia- a ja jeszcze kupiłam Polce kiecę i dresik, a sobie jak zwykle nic (no płytę z Soundtrackiem z 50 twarzy Greya do samochodu :p)
kieda fajna, ale ja sama nie lubię czarnego :)

Emenems- właśnie zjadłam dzisiaj cheesburgera w Macu. Wiem, nie powinnam, ale jak mąż jechał, to ja nie będę patrzeć jak je :p

No Marcepanek podziwiam :)

reklama
mi chodziło o to że można mieć takie fajne i ładne ciało po 2 ciążach jak u Marcepanka. natomiast też uważam że jak się chce to można wszystko ;) a co powiesz o kiecy? mąż kręci nosem ze czarna... pytam się więc czy to on będzie w niej chodził :p

Oj ja to głownie czarne wiec mnie to sie mega podoba hehehehe

Paulletah hm... jak lekarz powie że ok jest i Ty czujesz ze dasz radę to dasz ;) 3 mce to tak standardowo. ja po 2 próbuję. po pierwszej CC miesiąc dochodziłam do siebie.
Simka soundtrack boski jest - szczególnie Sofia jak coveruje Beyonce i the Weeknd. love it. nie martw się ja też mam grzeszki ;)

Po Cc chyba trzeba mieć 3 miesiące przerwy czy nie? Tak gdzieś słyszałam

Nie , zadne 3 miechy :D do kwietnia to ja wiesz mam plany :)
Aktywność duzo wczesniej mozna po max 6 tygodniach jak wszystko ok - moze jakies mega ciężkie treningi po 3 miesiącach ale aktywność to na luzie

Ah cesarka !! Sorki zapomnialam ze wy ciecie :)

Paulina- 3 miesiąc epo cesarce to wcześnie, w zależności jak się bedziesz czuła. Ja jeszcze pół roku po nie czułam okolic blizny, więc bałąm się ćwiczeń :) Ale waga sama mi zjechała jak karmiłam piersią :)

No wiec żebyscie juz tak nie narzekały na tak marudze ciagle to specjalnie dla was zrobiłam dzis foty, zeby wam pokazac ze jak w wieku 33 lat ktos takie zmiany przechodzi jak ja to mozna zgłupieć i pomimo ze wiem ze to ciaza to jednak to przeraża gdzies tam no... Data na lewym to zdjecie z przed zastrzykow so stymulacji potem juz tylko gorzej ... I teraz tak jest.

ImageUploadedByForum BabyBoom1437595102.504339.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437595102.504339.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437595102.504339.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 51
o własnie Paulina Ty po ciąży bliźniaczej więc moze być trudniej... jak będziesz KP to Cię ssaki wyssą za wszystkie czasy i waga poleci. ja po porodzie od razu 20 kg także tego...

Hehe a jaka mina wkurzona na tym drugim zdjęciu :) simka chyba ma rację ze tłuszczyku wcześniej mię miałaś to teraz musisz nadrobić. te 2-3 kg przecież trzeba normalnie w ciąży przybrać ponad wagę dziecka itp. zobaczysz teraz już będzie mniej :)

reklama
Emenems- puknij się... :p Zabiłabym za takie pośladki w wieku 25 lat, a Ty masz 33! Kobieto zgrabna z Ciebie babka w ciąży i tyle :)Cycki Ci urosły i brzuch zaokrąglił, więcej nic nie widzę :)
A patrzyłas ile co waży w ciąży? Podesłać Wam?

Do góry