reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
o własnie Paulina Ty po ciąży bliźniaczej więc moze być trudniej... jak będziesz KP to Cię ssaki wyssą za wszystkie czasy i waga poleci. ja po porodzie od razu 20 kg także tego...

Oj jak ja bym chciała żeby tak było!! Emenems wyglądasz dobrze ja Ci jutrobjak sie dobrze poczuje zrobię zdjęcia i dla porównania mam zdjęcia z 25 kwietnia jak jeszcze nie wiedziałam nic o ciąży i zobaczysz ze ja mam większe powody do niepokoju :))

No mam mam ile co wazy i oczywiscie wszystko dociera do łba tego sensownego a ten babi mozg nie wie o co kaman :D
Ale kurde.... Dopiero 16tc a tu ostro sie dzieje !

Oj tam zła mina od razu - bez makijażu no - ale sama az takiej roznicy sie nie spodziewalam

Maz twierdzi ze po porodzie przez 3 tygodnie trzeba mocno uzupełnić kalorie ( nie nie czekolada heheh) wiec trzeba duzo jesc a potem jak wszystko ok to mozna zaczac cwiczyc - ciekawe jak to bedzie wyglądało po takiej przerwie, ja to nie moge sie doczekac stycznia bo to dla mnie nijaki eksperyment życiowy hehehe moze jak sie wszystko uda to spokojniejsza bede w drugiej ciąży hehe

paulettah jeden uważa że tak drugi ze nie wiec dla mnie obie daty to już szesnasty hehe tydzień w ta a w tamtą w sumie nie robi różnicy i tak różnie z terminem porodu może byc :)

nic się nie bój na zapas będzie dobrze :)

reklama
ja już nie chcę dzieci. mam co chciałam, starczy ;) jak małe będzie takie same jak Olo to wywiozą mnie w kaftanie.

Hahaha ty to twarda jestes w kasze se dmuchać nie dasz przeciz Marta :)

Ja mam 3 śnieżynki czekające na nas i z założenia podchodząc do ivf wiedziałam ze kazdy zarodeczek chce nosic a mam tylko 5 lat na reszte wiec raczej nie bede miała dużych przerw.
Oczywiscie nie ma pewności ze wszystkie przeżyją odmrażanie albo ze sie przyjmą ale nie ma opcji ze zostawie moje maluchy na pastwę losu. ..

Wiec w sumie przebijam was wszystkie - mam czworaczki na raty :D

Do góry