reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Co do ruchów dziecka wczoraj przed snem też czułam takie bąbelki ale z tego co wiem to przy pierwszej ciąży można wyczuć ruchy dopiero ok 20 tc... ciekawa jestem co to było. Już nie mogę się doczekać tego kopniaka :D

reklama
Dziewczyny nie jesteście jedyne grubaski:p ja zaczęłam ciąże z 8 z przodu, dlatego dopiero dzis wstawilam zdjecie na fb, wczesniej sie wstydzilam, haha :p takie uroki enkortonu.
Mnie znowu bola piersi, czasami nawet bardzo, a o sutkach juz nie wspomne, bola i zajmuja prawie polowe piersi, kupilam sobie staniki "worki", ale przy moim rozmiarze miseczki chyba wygladaja srednio atrakcyjnie, natomiast na pewno wydaja sie mniejsze;)

jeżeli chodzi o koszulki to ja mam taką : Bez tytułu.png
co do sutek to też mam takie twardawe ... i bolące ..

Załączniki

• Bez tytułu.png
    Bez tytułu.png
    51,9 KB · Wyświetleń: 53
Paulettah tak! Czasem to m wrazenie, ze sa tak opuchnoete, ze jego granice wystaja jakby poza pierś, jesli rozumiecie co chce powiedziec ;-)

Emenems wywołuje Cię, bo Ty się znasz:-) Można w ciąży robić ćwiczenia na pośladki tego typu https://www.youtube.com/watch?v=nmJXHq5n300 ?? Koleżanka z sierpniówek właśnie wrzuciła zdjęcie swojego tyłeczka. Wygląda obłędnie po tych ćwiczeniach i mnie ochota na taki naszła:-)

Tak mozna w ciazy, na czworaka sa ćwiczenia ok, pozniej trzrba uwazac na balans ciała jak brzuch rosnie - cieczenia na leżąco da niewskazane ew max 5 minut leżenia na plecach po 16 tc

Paulina- fajny ten strój

Mika- Emenems się pytaj, ona co prawda autem, ale kilkanaście godzin jechała

Vivienne- już kilka razy podrzucałam Nie tylko różowo...
Też miałam wrażenie, że malucha czuła, a może to moje jelita :p

Ja się nie martwię, bo z tą moją trzylatką to zawsze jest co robić :p

Pisałam pisałam - spokojnie dziecku nic siebie stanie ew mama sie zmęczy :) jedna pozycja - tak , dwa razy 900 km :)

reklama
Do góry