reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dzień dobry :)

Ja dziś się źle czuje, spać nie mogłam, ułożyć się nijak. Młody wstał o 8.

Co do tycia ja i tak na minusie ale mam sporo do zrzucenia zresztą same widzicie po zdjęciach ze trochę tego jest. Po porodzie siłownia i dieta i nie ma że boli.

Dziewczyny te które nie mają co robić jesienią mogę podrzucić swojego 3latka ;) z nim się nie będziecie nudzić gwarantuje :)

reklama
Siostra jak mnie wczoraj zobaczyla "boooze jak ty przez ten tydzien uroslas. Czekaj zrobie ci zdjecie" inaczej czlowiek w ubraniu wyglada a inaczej w stroju z golym brzuchem i za malym stanikiem :p

No to już mi lepiej. Ja też z zapasem po Wojtku:-):-) i mocnym postanowieniem, że od kwietnia 2016 biorę się ostro za siebie i wracam do wagi 58kg. Po cichu liczę, że uda mi się tym razem z karmieniem piersią, a co za tym idzie będzie dietka lekka i łatwiej będzie zrzucić.

A tak w temacie cycków- bolą Was? Ja jak zdejmuje biustonosz to mam wrażenie, że ktoś uczepił mi dwa kamienie ;/

Mnie sutki tylko bola, cycki juz w ogole. Za to strasznie urosly i ciagna do dolu :) wczoraj moj Pawel kupil mi super stanik w h&m

Co do piersi to bardziej swędzą niż bolą ale akurat u mnie wystarczy użyć kremu do piersi i jest ok :) Nareszcie mogę się cieszyć "bufetem" :D hahah

Czesc dziewczyny :) ja ogolnie w weekendy nie pisze, robie sobie odwyki od internetu i spedzam czas z mezem :) ale czytam Was regularnie! To forum jest jak uzaleznienie :p
U Was takie upaly byly a u mnie pogoda idealna, cieplo ale nie goraco i co jakis czas pada :)
Podrozowala ktoras z was w ciąży autobusem 10h? Bo szykuje mi sie w piatek taki dlugi wyjazd.... I nie wiem jak to bedzie, martwie sie ze moge jakos zaszkodzic dziecku :(
Widzialam temat wagi! U mnie bez szalu, na wstepie schudlam 4kg a teraz ledwo pol kilo wrocilo..

Nie wiem, gdzie się wybierasz ale jak na wczasy to postój i tak będzie z 2-3 razy to wtedy się poruszaj, pochodź. Nie zaszkodzisz bo nie ma czym :) Warto wziąć rogala takiego pod szyję. Mnie czeka podróż autokarem 24 godziny :D

Sierpniowa mnie piersi bolały tylko na początku no i niestety urosły (przed ciążą miałam 85 G). Ale jak zdejmuje stanik to taki dyskomfort czuje, takie są obolałe. Też muszę coś wygodnego kupić.

Rozmowa z Olim na temat śniadania:
Ja: Olo a chcesz taka duża krome z serem?
Olo: nie mami chce dziem
Ja: a dlaczego nie ser?
Olo: bo jest niedobjy dla brziuszka

Także dziewczyny uważajcie na sery :D

Hej, ja wczoraj nie ogarnęłam zdjęcia. Dziś nadrobię to wrzucę.

Ja spałam kiepsko. Jakieś głupie sny miałam. Zmęczona jestem.

Dziś idę na szybkie usg, taki podgląd kości nosowej. Bo na genetycznych stwierdził że jest ale powiedział, żeby przyjść i zerknie jeszcze raz, bo dzidzia tak się ruszała że ciężko było złapać. Dziś jestem spokojniejsza więc powinno być ok. Może zobaczymy też płeć...

Kilka razy czułam takie bardzo delikatne bąbelki w brzuchu. Takie mega subtelne.Inne nniż w jelitach. Czy to mogą być ruchy dziecka? Jestem w 14 t 3 d.

reklama
Hej, ja wczoraj nie ogarnęłam zdjęcia. Dziś nadrobię to wrzucę.

Ja spałam kiepsko. Jakieś głupie sny miałam. Zmęczona jestem.

Dziś idę na szybkie usg, taki podgląd kości nosowej. Bo na genetycznych stwierdził że jest ale powiedział, żeby przyjść i zerknie jeszcze raz, bo dzidzia tak się ruszała że ciężko było złapać. Dziś jestem spokojniejsza więc powinno być ok. Może zobaczymy też płeć...

Kilka razy czułam takie bardzo delikatne bąbelki w brzuchu. Takie mega subtelne.Inne nniż w jelitach. Czy to mogą być ruchy dziecka? Jestem w 14 t 3 d.

Tak! :)

Do góry