reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Czesc dziewczyny :) ja ogolnie w weekendy nie pisze, robie sobie odwyki od internetu i spedzam czas z mezem :) ale czytam Was regularnie! To forum jest jak uzaleznienie :p
U Was takie upaly byly a u mnie pogoda idealna, cieplo ale nie goraco i co jakis czas pada :)
Podrozowala ktoras z was w ciąży autobusem 10h? Bo szykuje mi sie w piatek taki dlugi wyjazd.... I nie wiem jak to bedzie, martwie sie ze moge jakos zaszkodzic dziecku :(
Widzialam temat wagi! U mnie bez szalu, na wstepie schudlam 4kg a teraz ledwo pol kilo wrocilo..

Spokojnie ja jechałam dwa razy samochodem po 12h - nic dziecku nie zaszkodzi ew ty sie troche zmęczysz i tyle :)

Sierpniowa ja mam zapas po malej wiec niejestes odosobniona. Ja startuje z taka waga jaka niektore nawet pod koniec ciazy nieosiagna. ::-(

Sierpniowa ja mam zapas po malej wiec niejestes odosobniona. Ja startuje z taka waga jaka niektore nawet pod koniec ciazy nieosiagna. ::-(

No to już mi lepiej. Ja też z zapasem po Wojtku:-):-) i mocnym postanowieniem, że od kwietnia 2016 biorę się ostro za siebie i wracam do wagi 58kg. Po cichu liczę, że uda mi się tym razem z karmieniem piersią, a co za tym idzie będzie dietka lekka i łatwiej będzie zrzucić.

A tak w temacie cycków- bolą Was? Ja jak zdejmuje biustonosz to mam wrażenie, że ktoś uczepił mi dwa kamienie ;/

No ja tyje dużo ale tylko w brzuch/ biust/ stopy i dłonie i wiem już ze to obrzęki i trochę sie tego boje a wizyta dopiero w piątek :/

reklama
Paulina- fajny ten strój

Mika- Emenems się pytaj, ona co prawda autem, ale kilkanaście godzin jechała

Vivienne- już kilka razy podrzucałam Nie tylko różowo...
Też miałam wrażenie, że malucha czuła, a może to moje jelita :p

Ja się nie martwię, bo z tą moją trzylatką to zawsze jest co robić :p

Do góry