reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dzień dobry!
W końcu chłodniej:-) Od razu człowiek w lepszym nastroju:-) Całą noc padał deszcz i coś tam z daleka buczało, ale dziecko spało względnie ładnie. Ja nawet się wyspałam. Teraz czekam na męża i po 8:00 jadę na badania do ginekologa, a we środę już wizyta:-):-)

reklama
Czesc dziewczyny :) ja ogolnie w weekendy nie pisze, robie sobie odwyki od internetu i spedzam czas z mezem :) ale czytam Was regularnie! To forum jest jak uzaleznienie :p
U Was takie upaly byly a u mnie pogoda idealna, cieplo ale nie goraco i co jakis czas pada :)
Podrozowala ktoras z was w ciąży autobusem 10h? Bo szykuje mi sie w piatek taki dlugi wyjazd.... I nie wiem jak to bedzie, martwie sie ze moge jakos zaszkodzic dziecku :(
Widzialam temat wagi! U mnie bez szalu, na wstepie schudlam 4kg a teraz ledwo pol kilo wrocilo..

Mika, w autobusie staraj się usiąść tak, byś mogła się np położyć, nie wiem czy możesz jeździć na końcu i czy nie będzie tłumu, ale wtedy na tylnich siedzeniach możesz się położyć, do tego na każdym postoju musisz zrobić sobie spacerek, i nie zapomnieć o nawodnianiu się i sikaniu :-)
a patrzyłaś te szkoły rodzenia w ełku? centrum zacisze (chyba jakoś tak) to chyba prywatne, a wiesz może coś więcej o szkole rodzenia prowadzonej tylko przez położone?
a może sa na basenie prowadzone jakieś ćwiczenia dla ciężarnych?
wczoraj było trochę za ciepło, a dziś dla odmiany na razie jest trochę za zimno

Mika ja bym nie wyrobila 10 h autobusem bo na każdym trzasnieciu musze zaraz siku a nikt mi się nie zatrzyma specjalnie... Powodzenia :)

Simka podrzuc adres tego bloga ;)

Nam się też super spało, świeże powietrze, młoda do 8.30 spała ja razem z nią

Znowu nie ma prądu :s

Zaś ja mam schize, wydaje mi się że już kilka dni czułam wypychanie malucha, bo kopniaki to jeszcze nie, a teraz znowu nic, wizyta dopiero 10. 08, nie chce sobie nic wkręcać ale zaczynam się bać :(

Witajcie po weekendzie:)
Ja jestem póki co 0.5kg na plusie.
W weekend byliśmy na Kaszubach ze znajomymi i sprawdzaliśmy czy wózek, który krąży w naszej grupie wejdzie nam do bagażnika. Mieści się na luzaku, więc jesteśmy następni w kolejce:) Jeżeli pierwotni właściciele nie zdecydują się na drugie w międzyczasie to chyba nie będziemy musieli kupować. Mamy jeszcze obiecane nosidełko i jakieś drobne gadżety :)
Wróciliśmy do domu padnięci,a tam nadal teście.W nocy przyjechała jeszcze z Poznania moja siostra z kuzynką:) Lubię pełną chatę, szkoda tylko, że taka ulewa je w Gdańsku przywitała.
Ogólnie to okazuje się, że tyle się poumawiałam prywatnie, że chyba muszę iść na zwolnienie:) zaczynam dojrzewać do myśli aby w środę poprosić lekarza o świstek. Tylko co ja będę robić jesienią!
Emenems ja tez nie mam żadnych zachcianek, wręcz niechęć i jak mam wymyślać co na obiad to jestem chora. Normalnie księżniczka mode on.

Czesc dziewczyny :) ja ogolnie w weekendy nie pisze, robie sobie odwyki od internetu i spedzam czas z mezem :) ale czytam Was regularnie! To forum jest jak uzaleznienie :p
U Was takie upaly byly a u mnie pogoda idealna, cieplo ale nie goraco i co jakis czas pada :)
Podrozowala ktoras z was w ciąży autobusem 10h? Bo szykuje mi sie w piatek taki dlugi wyjazd.... I nie wiem jak to bedzie, martwie sie ze moge jakos zaszkodzic dziecku :(
Widzialam temat wagi! U mnie bez szalu, na wstepie schudlam 4kg a teraz ledwo pol kilo wrocilo..

Ja podrozowalam, tylko w autobusie bylo wc :) dziecku nie masz jak zaszkodzic beda cie tylko plecy bolec heheh

reklama
Witajcie po weekendzie:)
Ja jestem póki co 0.5kg na plusie.
W weekend byliśmy na Kaszubach ze znajomymi i sprawdzaliśmy czy wózek, który krąży w naszej grupie wejdzie nam do bagażnika. Mieści się na luzaku, więc jesteśmy następni w kolejce:) Jeżeli pierwotni właściciele nie zdecydują się na drugie w międzyczasie to chyba nie będziemy musieli kupować. Mamy jeszcze obiecane nosidełko i jakieś drobne gadżety :)
Wróciliśmy do domu padnięci,a tam nadal teście.W nocy przyjechała jeszcze z Poznania moja siostra z kuzynką:) Lubię pełną chatę, szkoda tylko, że taka ulewa je w Gdańsku przywitała.
Ogólnie to okazuje się, że tyle się poumawiałam prywatnie, że chyba muszę iść na zwolnienie:) zaczynam dojrzewać do myśli aby w środę poprosić lekarza o świstek. Tylko co ja będę robić jesienią!
Emenems ja tez nie mam żadnych zachcianek, wręcz niechęć i jak mam wymyślać co na obiad to jestem chora. Normalnie księżniczka mode on.

Bedziemy robic na drutach :D
Serio czekam na propozycje nowego hobby bo tez sie nad tym zastanawialam

Do góry