reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Mi przybył kilogram ale miałam duży zapas przed...
U nas po godzinie przerwy druga burza, drugi brak prądu, póki co jeszcze WiFi nie działa a komórkowy net ledwo ciągnie
U nas po godzinie przerwy druga burza, drugi brak prądu, póki co jeszcze WiFi nie działa a komórkowy net ledwo ciągnie
W Pozku w nocy niby tez maja być burze chyba okna pozamykam na noc ale znowu spać w duchocie :/
Ja nie wiem czemu tak mocno tyje chciałabym Max te 17kg ale tym tyciem po 20tyg to mnie Emenems przeraziłas.. Chyba jednak mimo wszystko wybiorę sie do mojego dietetyka
Ja nie wiem czemu tak mocno tyje chciałabym Max te 17kg ale tym tyciem po 20tyg to mnie Emenems przeraziłas.. Chyba jednak mimo wszystko wybiorę sie do mojego dietetyka
Vivienne
Paula CZK informowalo o jakiejś masakrze z tramwajami, że pst nie jeździ, na junikowo nic, teraz pomoc wszystko ruszyło p prócz Kraszewskiego, tam naprawy do 1 sierpnia :O dobrze ze przed wyjazdem wszystko z balkonu zdjelismy...
W Pozku w nocy niby tez maja być burze chyba okna pozamykam na noc ale znowu spać w duchocie :/
O ciążach bliźniaczych mało wiem... Wszystko co doczytalam/pytalalm to ciąże pojedyncze, u ciebie wszystko inaczej .. Obiecuje ze w twoim temacie poszperam
ja jestem z tych bardzo szczupłych i nie ukrywam że trochę mnie wystraszyła ale czuje się dobrze wiec na pewno jest wszystko ok
Pamietaj ze twoje dziecię wazy moze 100/200 gram plus troche wód i ew teoche wiecej krwi to jeszcze nie ten etap
Kobieta w ciazy powinna nabrać 3,5 kg zapasowego tłuszczu ( chyba ze go ma to nie a tak to reszta wazy około 9-11 kg w Aleznosci od wielości dziecka wiec spokojnie .. pilnuj zdrowej zbilansowanej diety i wynikow krwi
O ciążach bliźniaczych mało wiem... Wszystko co doczytalam/pytalalm to ciąże pojedyncze, u ciebie wszystko inaczej .. Obiecuje ze w twoim temacie poszperam
Ale jesteś kochana dziękuje
Vivienne no to był jakiś hardcore wszystko latało ściana deszczu studzienki nie odbierały u nas na klatce wodospad bo sąsiedzi okien na klatce niezamkneli
Vivienne
My pozamykalismy wszystko ale na odległość zawsze się martwię co zastane po powrocie
Zaczęłam pracowac nad blogiem i nawet nie wiem, gdzie mi 2 godz zniknęly Aż ścierpłam całą, włącznie z tyłkiem
Emenems- świetna, ja chcę taką z napisem wychodze zimą, ale poczekam az mi brzuch urośnie
green- oszzz współczuję, ja w zeszłym roku przeżyłam w aucie taką nawałnicę, drzewom gałęzie spadały, masakra. Pocieszał mnie fakt, że w samochodzie siedzieliśmy z bratem M, któy jest strażakiem, więc w razie co... A bałam się strasznie, bo wiało od strony Młodej. Mogliśmy zostać u siostry M z pół godziny dłużej i byśmy wyjechali po burzy, ale kto wiedział
kas- zaczęłąm "jogę" dla kobiet w ciąży, planuję basen w przyszłym miesiącu
Ja nie wiem ile przytyłam, w zeszłym miesiącu było 0, ile teraz się okaże we wtorek
Emenems- świetna, ja chcę taką z napisem wychodze zimą, ale poczekam az mi brzuch urośnie
green- oszzz współczuję, ja w zeszłym roku przeżyłam w aucie taką nawałnicę, drzewom gałęzie spadały, masakra. Pocieszał mnie fakt, że w samochodzie siedzieliśmy z bratem M, któy jest strażakiem, więc w razie co... A bałam się strasznie, bo wiało od strony Młodej. Mogliśmy zostać u siostry M z pół godziny dłużej i byśmy wyjechali po burzy, ale kto wiedział
kas- zaczęłąm "jogę" dla kobiet w ciąży, planuję basen w przyszłym miesiącu
Ja nie wiem ile przytyłam, w zeszłym miesiącu było 0, ile teraz się okaże we wtorek
reklama
Innabajka
Fanka BB :)
Dzień doberek jak sie spalo?
Nam super, wlasnie uwielbiamy spac przy burzy i deszczu
Apropo kg to moj lekarz powiedzial ze te 3,5 kg to nie tluszcz tylko woda i mam sie nie martwic nie stosuje zdrowej diety bo pozwalam sobie na slodkie i slone grunt to nie jesc tony jedzenia jak dla wojska
Nam super, wlasnie uwielbiamy spac przy burzy i deszczu
Apropo kg to moj lekarz powiedzial ze te 3,5 kg to nie tluszcz tylko woda i mam sie nie martwic nie stosuje zdrowej diety bo pozwalam sobie na slodkie i slone grunt to nie jesc tony jedzenia jak dla wojska