reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dziewczyny uprawiacie jakieś sporty?? Również zastanawiam się nad basenem tylko trochę boje się grzybicy która łatwo tam złapać.

reklama
Dziewczyny uprawiacie jakieś sporty?? Również zastanawiam się nad basenem tylko trochę boje się grzybicy która łatwo tam złapać.

Jak tu dziewczyny juz wiedza bo ciagle marudze - ja cwicze na siłowni bp cwiczylam przed ciążą, oczywiscie to sa zupełnie inne treningi:)

green ja niedawno od szwagierka wracałam w taką burze .. no masakra nie wiem czy coś katalog bo nic nie było widać. . wody tyle ze płynęła droga siwo świata nie widać. . na szczęście szczęśliwie dotarliśmy .. porażka jakaś ta pogoda :(

Na pewno będzie Ci łatwiej wrócić do formy z przed, najgorsze jak się człowiek zasiedzi w domu jak np ja:) i nic się nie chce...

Możecie sie śmiać ale ja po ciąży mam zamiar wrócić do treningów Chodakowskiej bo co jak co ale z tego wszystkiego co robiłam to po tym miałam najlepsze efekty - podniesione poslady płaski brzuch wyrzeźbione ładnie nogi ahh jak sobie przypomnę :D a teraz sie czuje jak spaślak

Ja przed ciążą też ćwiczyłam tylko z mel b i szybko można wyrobić ciało. A jak jest u Was z wagą? Ja byłam teraz na kontroli i niestety nic mi nie przybyło, Pani doktor powiedziała że powinnam przybrać 15 kg do końca ciąży.

Możecie sie śmiać ale ja po ciąży mam zamiar wrócić do treningów Chodakowskiej bo co jak co ale z tego wszystkiego co robiłam to po tym miałam najlepsze efekty - podniesione poslady płaski brzuch wyrzeźbione ładnie nogi ahh jak sobie przypomnę :D a teraz sie czuje jak spaślak

Ja jej nie lubię ale jest wiele dróg i ona prezentuje jedna z nich i za to szacun za to ze robi to co lubi i pomaga i motywuje innych - walsnie dzis dostlssm fote siostry kolezanki ktora mega sie roztyła w ciazy i w koncu powiedizala dosc - wyglada rewelacyjnie, zadne drogie diety silownie itp, wytrwałość i konsekwencja ! Na prawde osiągnęła duzo - i ona wlasnie z chodakowska cwiczy :)

reklama
Ja przed ciążą też ćwiczyłam tylko z mel b i szybko można wyrobić ciało. A jak jest u Was z wagą? Ja byłam teraz na kontroli i niestety nic mi nie przybyło, Pani doktor powiedziała że powinnam przybrać 15 kg do końca ciąży.

Kasia wszystko zalezy od twojej wagi wyjściowej i zapasu tkanki tłuszczowej jaka masz - na tycie bedzie czas jeszcze, spokojnie! Takie gadanie " 15 kilo" to wiesz, miedzy bajki, od 8 do 14 max 16 kilo u bardzo szczupłych dziewczyn. Największe tycie zaczyna sie po 20tygodniu ciazy i wtedy bedziesz nabierać 0,5 do kilo tygodniowo - wazne bys sie zdrowo odżywiała.
A ja przybyłam jak niebajka od poczatku 3,5 kg

Do góry