reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Która kocha upały? Oddam!

Znów ma być ponad 30 stopni ( o ile już nie ma). Czuje się już źle. Oczywiście głowa zaczyna mnie boleć:baffled: Na 14:00 jesteśmy zaproszeni do szwagrów na urodziny ich córki... blok, 4 piętro...:eek:

reklama
Ja też już ból głowy, upał 34 stopnie. No żyć nie umierać. Ale chociaż dziecko dało spać do 9.30 :)

W mojej przychodni jest tak nie miły lekarz od usg że już nawet nie mam siły się kłócić o wynik i zdjęcia a tymbardziej O obecność męża. Wyniku usg z 12 tyg do tej pory nie mam bo raz że nie wrócił a dwa położna chyba nie pracuje do pon a w głównej rejestracji nic nie wiedzą. No paranoja jakaś. A wszystko przez to że terminu nie było i musiałam gdzie indziej robić.

Właśnie tak patrzę ze niedługo połowkowe i półmetek :)

U mnie tez bol glowy ale w pracy mnie zegnaja i wcinamy torta :)

Załączniki

• 1437209138828.jpg
    1437209138828.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 41
ja tez niecierpie upałów zaraz zle się czuje,wczoraj był upał i już powróciły mdłośći i ból głowy,jechałąm do przychodni po wyniki badan i lewdo dojechałam a powrót był jeszcze gorszy,odliczam do poniedziałku i jade na penetralne:-) zobaczę mojego maluszka<3

Sierpniowa współczuję ze musisz iść na urodziny w taką pogodę :(

Innabajka prześlij kawałek ciacha :)

Ja jak nie byłam w ciąży i nie miałam dzieci to kochałam taka pogodę teraz ja przeklinam :( niech już będzie wrzesień! !!!

Innabajka jadłabym:-)
mysiaka92 bierz, bierz:-)
martusia faktycznie jeszcze trochę i połowa ciąży będzie. To przeraża i ekscytuje mnie jednocześnie:-)

Mąż miał na godzinkę pojechać na robotę, nie ma go już trzy:confused2: Na szczęście dziecko śpi od dwóch godzin i mam luz. Leżę i tylko marudzę:-)

Ja tez kiepsko znoszę te upały, tyle szczęścia ze siedzimy na wsi u dziadków i mamy trochę ochłody w cieniu czy basenie. Marysia ma trampoline, huśtawke, piaskownice, rower do wyboru nie ruszając się z działki, do tego kilka osób wiecej do opieki i jest nam łatwiej

Ma przyjechać niebawem kuzynka rówieśnicy wiec będzie zabawa :)

reklama
U mnie też grzeje, dlatego nie wychodzę na zewnątrz na razie i zrobiłam sobie w domu małe spa.
Właśnie farbuję włosy, zaraz będzie maseczka, potem manicure i pedicure. W końcu trzeba jakoś wyglądać. ;-)

Do góry