reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Która kocha upały? Oddam!

Znów ma być ponad 30 stopni ( o ile już nie ma). Czuje się już źle. Oczywiście głowa zaczyna mnie boleć:baffled: Na 14:00 jesteśmy zaproszeni do szwagrów na urodziny ich córki... blok, 4 piętro...:eek:

reklama
Ja też już ból głowy, upał 34 stopnie. No żyć nie umierać. Ale chociaż dziecko dało spać do 9.30 :)

W mojej przychodni jest tak nie miły lekarz od usg że już nawet nie mam siły się kłócić o wynik i zdjęcia a tymbardziej O obecność męża. Wyniku usg z 12 tyg do tej pory nie mam bo raz że nie wrócił a dwa położna chyba nie pracuje do pon a w głównej rejestracji nic nie wiedzą. No paranoja jakaś. A wszystko przez to że terminu nie było i musiałam gdzie indziej robić.

Właśnie tak patrzę ze niedługo połowkowe i półmetek :)

U mnie tez bol glowy ale w pracy mnie zegnaja i wcinamy torta :)

Załączniki

• 1437209138828.jpg
    1437209138828.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 44
ja tez niecierpie upałów zaraz zle się czuje,wczoraj był upał i już powróciły mdłośći i ból głowy,jechałąm do przychodni po wyniki badan i lewdo dojechałam a powrót był jeszcze gorszy,odliczam do poniedziałku i jade na penetralne:-) zobaczę mojego maluszka<3

Sierpniowa współczuję ze musisz iść na urodziny w taką pogodę :(

Innabajka prześlij kawałek ciacha :)

Ja jak nie byłam w ciąży i nie miałam dzieci to kochałam taka pogodę teraz ja przeklinam :( niech już będzie wrzesień! !!!

Innabajka jadłabym:-)
mysiaka92 bierz, bierz:-)
martusia faktycznie jeszcze trochę i połowa ciąży będzie. To przeraża i ekscytuje mnie jednocześnie:-)

Mąż miał na godzinkę pojechać na robotę, nie ma go już trzy:confused2: Na szczęście dziecko śpi od dwóch godzin i mam luz. Leżę i tylko marudzę:-)

Ja tez kiepsko znoszę te upały, tyle szczęścia ze siedzimy na wsi u dziadków i mamy trochę ochłody w cieniu czy basenie. Marysia ma trampoline, huśtawke, piaskownice, rower do wyboru nie ruszając się z działki, do tego kilka osób wiecej do opieki i jest nam łatwiej

Ma przyjechać niebawem kuzynka rówieśnicy wiec będzie zabawa :)

reklama
U mnie też grzeje, dlatego nie wychodzę na zewnątrz na razie i zrobiłam sobie w domu małe spa.
Właśnie farbuję włosy, zaraz będzie maseczka, potem manicure i pedicure. W końcu trzeba jakoś wyglądać. ;-)

Do góry