reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

U nas sa takie upaly ze moj maz powiedzial ze To najogretsze lato jego zycia! Pocieszam sie ze Nie jestem w jakiejs Zaawansowanej ciazy bo co czuja kobietki co sa np w 8 miesiace i sa spuchniete przez ciaze a jeszcE te upaly dodatkowo je obciaZaja! Troche przystopuje bo sie przestaszylam w nocy tym Zaslabnieciem i bolem podbrzusza nawet dzis juz od rana nadal odczuwam! Wiec moje wyniki powinny Byc w czwartek i w piatek do lekarza pojde i mi wyznaczy kolejna wizyte! Pewnie na 16 tydzien a pozniej to ju polowkowe z pewnoscia ! Buziaki!

reklama
Tez byłam na pl. Spiskim na prenatalnych ale inny lekarz robił. Zdjęć nie dostałam, nawet na monitorze nic mi nie pokazał :(
Teraz wizyta dopiero 10 sierpnia i wtedy skierowanie na genetyczne kolejne. Strasznie długo, aż strach

Tutti - włąsnie tak słyszałam w telewizji i od razu pomysląłam o Tobie :) No całe szczescie ze to jeszcze nie końcówka ciązy :)

tez tak myślałam ze jeszcze jedna wizyta (u mnie ta 27-go) a potem juz połówkowe.. chociaz w sumie nie wiadomo :)

Jem sniadanko, moze głowa przestanie bolec .. myśle co by tu zrobić na obiad :)

Tez byłam na pl. Spiskim na prenatalnych ale inny lekarz robił. Zdjęć nie dostałam, nawet na monitorze nic mi nie pokazał :(
Teraz wizyta dopiero 10 sierpnia i wtedy skierowanie na genetyczne kolejne. Strasznie długo, aż strach

To chyba miałam duZo szczęścia bo widziałam i maluchy w 4d i dostałam foty. Jedynie położne takie chamskie ze słów braknie

Ulicha pisałaś że Ty z listopada a mąż z lutego. U nas tak samo! Tylko mąż 2 lata starszy. :-) Który dzień mca jesteś? Ja 20. :-)

Dziewczyny, nie rozumiem jak lekarz może nie pokazać matce jej własnego dziecka? Ja bym zrobiła awanturę, bo to należy nsm się jak psu kość! Nie tolerujcie takiego traktowania!!! Albo z tym wpuszczeniem męża. Zaraz bym zrobiła dym taki, że chodzili by jak w zegarku. Mamy jako pacjenci swoje prawa i trzeba je egzekwować, i tępić takich konowałów!!!
Uffff... wkurzyłam się jak to przeczytałam.

Ja tych laktatorów, rożków jeszcze nie ogarniam. Na razie wózek i łóżko na tapecie. ;-)

juti77 ja Z 4 :)

Jak byłam na NFZ to tez nie widziałam Romana, bo nie mieli drugiego ekranu tak jak to jest w standardzie :( ale fotki były ;)
A zrzec to już przesada 250 zyla maciem płacić żeby chłop sobie na dzidzie popatrzył? ?? Chore, pierwszy raz się z czymś takim spotykam :( a na płytce masz nagrywane ???

Ja tez bym sie wkurzyła jakby mi nie pokazali itp i co to a różnica czy NFZ czy prywatnie ? Maskara ojciec taki sam rodzic jak matka...
U nas duzy nacisk jest na angażowanie ojca wiec za kazdym razem jak lece sama na kontrole czy cos zawsze pytaja czemu ojca dziecka nie ma i ze trzeba go wciągać :)

reklama
juti77 ja Z 4 :)

Jak byłam na NFZ to tez nie widziałam Romana, bo nie mieli drugiego ekranu tak jak to jest w standardzie :( ale fotki były ;)
A zrzec to już przesada 250 zyla maciem płacić żeby chłop sobie na dzidzie popatrzył? ?? Chore, pierwszy raz się z czymś takim spotykam :( a na płytce masz nagrywane ???

Na płytce niby nagrywa podczas drugiej wizyty.

Do góry