reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

U nas sa takie upaly ze moj maz powiedzial ze To najogretsze lato jego zycia! Pocieszam sie ze Nie jestem w jakiejs Zaawansowanej ciazy bo co czuja kobietki co sa np w 8 miesiace i sa spuchniete przez ciaze a jeszcE te upaly dodatkowo je obciaZaja! Troche przystopuje bo sie przestaszylam w nocy tym Zaslabnieciem i bolem podbrzusza nawet dzis juz od rana nadal odczuwam! Wiec moje wyniki powinny Byc w czwartek i w piatek do lekarza pojde i mi wyznaczy kolejna wizyte! Pewnie na 16 tydzien a pozniej to ju polowkowe z pewnoscia ! Buziaki!

reklama
Tez byłam na pl. Spiskim na prenatalnych ale inny lekarz robił. Zdjęć nie dostałam, nawet na monitorze nic mi nie pokazał :(
Teraz wizyta dopiero 10 sierpnia i wtedy skierowanie na genetyczne kolejne. Strasznie długo, aż strach

Tutti - włąsnie tak słyszałam w telewizji i od razu pomysląłam o Tobie :) No całe szczescie ze to jeszcze nie końcówka ciązy :)

tez tak myślałam ze jeszcze jedna wizyta (u mnie ta 27-go) a potem juz połówkowe.. chociaz w sumie nie wiadomo :)

Jem sniadanko, moze głowa przestanie bolec .. myśle co by tu zrobić na obiad :)

Tez byłam na pl. Spiskim na prenatalnych ale inny lekarz robił. Zdjęć nie dostałam, nawet na monitorze nic mi nie pokazał :(
Teraz wizyta dopiero 10 sierpnia i wtedy skierowanie na genetyczne kolejne. Strasznie długo, aż strach

To chyba miałam duZo szczęścia bo widziałam i maluchy w 4d i dostałam foty. Jedynie położne takie chamskie ze słów braknie

Ulicha pisałaś że Ty z listopada a mąż z lutego. U nas tak samo! Tylko mąż 2 lata starszy. :-) Który dzień mca jesteś? Ja 20. :-)

Dziewczyny, nie rozumiem jak lekarz może nie pokazać matce jej własnego dziecka? Ja bym zrobiła awanturę, bo to należy nsm się jak psu kość! Nie tolerujcie takiego traktowania!!! Albo z tym wpuszczeniem męża. Zaraz bym zrobiła dym taki, że chodzili by jak w zegarku. Mamy jako pacjenci swoje prawa i trzeba je egzekwować, i tępić takich konowałów!!!
Uffff... wkurzyłam się jak to przeczytałam.

Ja tych laktatorów, rożków jeszcze nie ogarniam. Na razie wózek i łóżko na tapecie. ;-)

juti77 ja Z 4 :)

Jak byłam na NFZ to tez nie widziałam Romana, bo nie mieli drugiego ekranu tak jak to jest w standardzie :( ale fotki były ;)
A zrzec to już przesada 250 zyla maciem płacić żeby chłop sobie na dzidzie popatrzył? ?? Chore, pierwszy raz się z czymś takim spotykam :( a na płytce masz nagrywane ???

Ja tez bym sie wkurzyła jakby mi nie pokazali itp i co to a różnica czy NFZ czy prywatnie ? Maskara ojciec taki sam rodzic jak matka...
U nas duzy nacisk jest na angażowanie ojca wiec za kazdym razem jak lece sama na kontrole czy cos zawsze pytaja czemu ojca dziecka nie ma i ze trzeba go wciągać :)

reklama
juti77 ja Z 4 :)

Jak byłam na NFZ to tez nie widziałam Romana, bo nie mieli drugiego ekranu tak jak to jest w standardzie :( ale fotki były ;)
A zrzec to już przesada 250 zyla maciem płacić żeby chłop sobie na dzidzie popatrzył? ?? Chore, pierwszy raz się z czymś takim spotykam :( a na płytce masz nagrywane ???

Na płytce niby nagrywa podczas drugiej wizyty.

Do góry