reklama
Poszłam dzis do mojego ulubionego skelpu u ruska ( nazwa mało adekwatna bo sklep prowadzi Norweg i jego zona Rosjanka i maja sklep wschodnio-europejski) ale nazwa jakos tak podpasowala, jestem zakochana w tym sklepie bo mamy mała miejscowością jedtesmy a tu prosze
Kupiłam dzis twarog, kabanosy z morlin ( juz zjadlam cała paczkę czyli 100gr hahaha) i co najwazniejsze.... Szczaw w słoiku mieli !!! Troche mi zajelo rozszyfrowanie ruskiego napisu ale to szczaw!!!! Bedzie szczawiowa ale jedtem zajarana !
Kupiłam dzis twarog, kabanosy z morlin ( juz zjadlam cała paczkę czyli 100gr hahaha) i co najwazniejsze.... Szczaw w słoiku mieli !!! Troche mi zajelo rozszyfrowanie ruskiego napisu ale to szczaw!!!! Bedzie szczawiowa ale jedtem zajarana !
Ja też bym chciała w styczniu urodzić, a termin z om mam na 7 stycznia, dzisiaj 15 tydzień mam, też licze jak martusia (i tak Wam w szpitalu policzą), bo prawidłowo liczy się skończone tygodnie. Ja rodziłam w 38 tyg 6 dniu, a wszędzie jest poród w 38 tygodniu. Więc mam 15 tygodni skończone
W grudniu bym nie chciała, bo wtedy dziecko rok młodsze od rówieśników Ja też styczniowa jestem i fajnie tak
Liczę na poród sn, ale różnie to może być. Mój lekarz dużych szans nie daje po pierwszej cesarce
martusia- a zmieniła Ci się jakoś blizna?
Młoda zasnęła mi w ciuchach na kanapie, gładząc ręką mój brzuch. Jak to słodko wyglądało jej łapka u mnie na brzuszku W ogóle ostatnio się ciągle przytula do brzucha Chyba się nie może doczekać aż urośnie
No i jak zasnęła to musiałam ją do sypialni zanieść na piętro, a nie lubię ostatnio nosić. Niby 13 kilo, ale po schodach to się więcej wydaje
W grudniu bym nie chciała, bo wtedy dziecko rok młodsze od rówieśników Ja też styczniowa jestem i fajnie tak
Liczę na poród sn, ale różnie to może być. Mój lekarz dużych szans nie daje po pierwszej cesarce
martusia- a zmieniła Ci się jakoś blizna?
Młoda zasnęła mi w ciuchach na kanapie, gładząc ręką mój brzuch. Jak to słodko wyglądało jej łapka u mnie na brzuszku W ogóle ostatnio się ciągle przytula do brzucha Chyba się nie może doczekać aż urośnie
No i jak zasnęła to musiałam ją do sypialni zanieść na piętro, a nie lubię ostatnio nosić. Niby 13 kilo, ale po schodach to się więcej wydaje
A ja wam powiem ze z tym byciem z grudnia to jest tak ze najpierw do 18nastki to smutno ze tyle trzeba czekać i z prawkiem i z pociem ale teraz wszystkim cisne jacy starzy bo ja jeszcze rok do przodu wiec ma to swoje plusy i minusy )
A mam pytanko dla mam:
Co myślicie o otulaczu? Tym woombie czy jak sie to zwie do snu? Miała któraś?
A mam pytanko dla mam:
Ostatnia edycja:
Limonka87
Fanka BB :)
U mnie 16t5d dokładnie, termin z usg 27.12, z om nawet nie ma co brac pod uwagę, bo karmiłam jeszcze piersią i cykle miałam nawet po 60 dni.
Mam wielka nadzieje, ze jednak urodzę w styczniu, Starszaka tydzien przenosilam. Teraz to Nie dosc, ze obowiązek szkolny od 6 roku życia to jeszcze z końca roku, troche niefajnie dla dziecka.
Mam wielka nadzieje, ze jednak urodzę w styczniu, Starszaka tydzien przenosilam. Teraz to Nie dosc, ze obowiązek szkolny od 6 roku życia to jeszcze z końca roku, troche niefajnie dla dziecka.
Ja z listopada i tez dupa blada roman ma się pojawić podnosić stycznia, wiec obstawiam ze tak będzie Olin się pojawił tydz przed terminem a żeby było zabawnie to mi wpisali ze 38 tydz a z om wychodził 39, no ale nie będę o to się kłócić, gorzej było z laską której źle wpisali tyg a tam w szpitalu robią to notorycznie niestety urodziła po te minie czyli w 42 tyg a wpisali jej 39 tydz i to nie był jedyny taki przypadek, bo tam leżałam 1,5 tyg
A ja wam powiem ze z tym byciem z grudnia to jest tak ze najpierw do 18nastki to smutno ze tyle trzeba czekać i z prawkiem i z pociem ale teraz wszystkim cisne jacy starzy bo ja jeszcze rok do przodu wiec ma to swoje plusy i minusy )
A mam pytanko dla mam:
Nie mam pojecia o czym ty mowisz ;D
A ja slyszalam (nie wiem czy to prawda) ze teraz dzieci urodzone do czerwca ida jednego roku do szkoly a po czerwcu w nastepnym.
Tak było kiedys jak moja mama chodziła do szkoły, nie jest to zły pomysł
reklama
Mi zawsze potrafią dowalić na początku roku ze jestem rok starsza a ja kuzwa z listopada i tłumacz debilowi ze rocznikowo to ok ale nie kalendarzowo
A moim się śmiejemy bo my taki sam rocznik an z lutego a ja z listopada, że różnica 9 miesięcy i moi rodzice z mnie skombinowali dla niego
A moim się śmiejemy bo my taki sam rocznik an z lutego a ja z listopada, że różnica 9 miesięcy i moi rodzice z mnie skombinowali dla niego