A ja slyszalam (nie wiem czy to prawda) ze teraz dzieci urodzone do czerwca ida jednego roku do szkoly a po czerwcu w nastepnym.
Nie wiem o co chodzi ale spytam mamę bo jest dyr w podstawówce to powinna wiedzieć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja slyszalam (nie wiem czy to prawda) ze teraz dzieci urodzone do czerwca ida jednego roku do szkoly a po czerwcu w nastepnym.
Tak było teraz z 6 latkami do zeszłego roku, bodajże teraz idą wszystkie normalnie.A ja slyszalam (nie wiem czy to prawda) ze teraz dzieci urodzone do czerwca ida jednego roku do szkoly a po czerwcu w nastepnym.
Podobno to jest fajne ale po co kupować specjalnie jak możesz sama tak dziecko opatulić pieluszką
O matko ! Ludzka gąsienica!!! Hahahahaha a czemu to ma służyć ?
Podobno dziecko czuje sie jak w łonie matko o przesypia całe noce podobno
Paulettah ty masz iphone5? Długo ci bateria trzyma?