reklama
Mali250393
Fanka BB :)
Emenems jakie Ty masz piekne cialo ! Zazdroszcze
Hahaha jakie wy fajne dziekuje no ale widac co nie? Ze dopiero 5 tydzien a ciało sie po swojemu zmienia i koniec !
A co do cycków to nie rosną jeszcze a taka mialalm śmieszna sytuacje bo ja mam A ( jak ważyłam 11 kg wiecej to było D) a Marcin ma taka profilowana maskę na oczy do spania( chodzi wcześnie spac to jasno bo zaczyna o 3 prace) i leżała kilka dni na dole na komodzie a ja myslalm ze to moj stanik Ahahahaha [emoji2]
Jakie to było zdziwienie myslalm powaznie ze to moj taki stanik sportowy
Moja siostra mowi ze to moj maz ma takie wielkie galy
Nisko moj biust oceniłam
Róbcie tez foty bedzie co wspominać!
A co do cycków to nie rosną jeszcze a taka mialalm śmieszna sytuacje bo ja mam A ( jak ważyłam 11 kg wiecej to było D) a Marcin ma taka profilowana maskę na oczy do spania( chodzi wcześnie spac to jasno bo zaczyna o 3 prace) i leżała kilka dni na dole na komodzie a ja myslalm ze to moj stanik Ahahahaha [emoji2]
Jakie to było zdziwienie myslalm powaznie ze to moj taki stanik sportowy
Moja siostra mowi ze to moj maz ma takie wielkie galy
Nisko moj biust oceniłam
Róbcie tez foty bedzie co wspominać!
A dodam tylko ze zawsze do zdjec staje tak samo, wiadomo, zgarbiona nie jestem ale tym razem totalnie nie mogłam przyjac pozycji! Brzuch sie buntował jakby tam cos ściągało, nie mogłam sie mocno wyprostować! To był max jak mogłam - ciekawe doświadczenie
reklama
xkarola
Fanka BB :)
To tak jak ja az wstyd sie przynac a kiedys moja idealna waga to bylo 57kg dla mnie idealnie ale teraz az wstyd przyznac.....Emenems- jaka Ty chudzina, zazdroszczę.
Ja tam Wam się teraz nie pokażę, bo aż wstyd, tyle tłuszczyku mam. Generalnie ważę teraz tyle (chyba) co w ostatnim dniu poprzedniej ciąży. A jak karmiłam to nawet piękne 52 kilo miałam