reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
ja jakoś w pierwszej ciąży się nie bałam bo nie dałam rady nic jeść. . przytyłam 8 kg ale 3 tygodnie po ważyłam juz tyle co przed .. przed 58 a pół roku później 52.. ale ja niska jestem :p ale i tak już było wg mnie za mało. . teraz mam apetyt to pewnie więcej przybędzie ..

to chyba sa sklonnosci,jednemu sie zrobia,a drugiemu nie..,
dziewczyny a jak u was z seksem teraz? ja sie boje i pow.kategorycznie nie,ale zapomnialam zapytac gin.z tych emocji:/ w 1 ciazy normalnie wszystko bylo.gin pozwalal:p ale teraz zmienilam lekarza

seeyou to nieźle cie urządzili ... współczuję, dobrze że już po wszystkim ;)
ja to przed porodem obejrzałam taki film instruktażowy porodu fizjologicznego rodem z prlu chyba. . każdy mówił nie oglądaj, przestraszysz się a ja popatrzylam, obejrzałam cały i myślę noo ok wszystko normalne, tak jak myślałam że będzie :p ale jak bolało hohoho

aktina- czemu nie dalas rady jesc? bo ja wlasnie nie wymiotuje ani nie mam mdlosci ale kompletnie brak apetytu:/ a do mnie to niepodobne,ja jestem z tych zarlocznych ludzi

SeeYou u mnie nie ma od poczatku stymulacji..... Masakra :( bede pytac lekarza za 2 tygofnie czy mozna czy bezpiecznie

Mi w pierwszej ciąży lekarz mówił żeby poczekać 1 trym ale e sumie nie pamiętam dlaczego :p a teraz ni. nie mowila ale i tak posuha od plamienia po ostatnim przytulanku jakiś w terminie miesiaczki ale myślę że dam mężowi z raz dyspense bo już fixuje hahaha

seeyou bo mdłości miałam i wszystko mi smierdxialo ew. tylko chleb z jakimś serkiem topionym mięsa 3 miesiące nie tknelam. . od tak :)

reklama
Do góry