Kurka mąż mówi, że jak ciągle chce mi się pić, jestem zmęczona i senna to może być objaw cukrzycy. Chyba jak pójdę oddać mocz do badania to sobie badanie glukozy zrobię, bo kurka zaczynam się martwić, ale te pierwsze wyniki niby miałam ok.
Miałyśmy wyjść z Młodą na spacer i co? Deszcze leje
Ulicha- ja jak nie będzie przeciwwskazań, blizna będzie ok, to chyba też na próbę sn się zdecyduję, ale co będzie to pewnie wyjdzie pod koniec ciąży i już na porodówce, bo to jeszcze lekarze muszą się zgodzić
Mycha- dokładnie tak
Pauletah- ojaaa to niefajna sytuacja
xkarola- ja też mam na nieokreślony. Czekałam aż dostanę umowę i braliśmy się za robienie
Mam na niekoreślony i taką dostałam już po 3 miesiącach próbnego, więc sytuacja komfortowa. W poprzedniej robocie byłam najpierw 4 miesiące na "lewym" stażu z agrosze, później bez umowy, od lutego niby składki płacili, a umowę z datą lutową dostałam w czerwcu, ale część wypłaty dostawałąm na rękę, część na konto, no a w sierpniu mnie zwolnili
Taka sytuacja ooo. Teraz tutaj od początku wszystko jasno, legalnie, od razu umowa i tyle.
Vivienne- skąd ja to znam, niby przekraczamy wszelkie minimalne do rodzinnego itd, ale ledwo od 1 do 1 starcza jak się zliczy kredyty, wydatki itp. Państwo 1/3 mężowej wypłaty zabiera
aktina- a jakie miałaś majtki poporodowe? Ja miałam 2 rodzaje: jedne jak te fartuchy szpitalne, z takiego materiału- poleciały do kosza bo sztywne i wkurzające, drugie jakby szorty, przyelgłe do ciała, z siateczki, miękkie i prawie gumki nie było czuć- takie polecam
A po porodzie to mi mąż przynosił na szybko balsam do ciała, bo nie pomyślałam, ze jak całą ciążę nie puchłam, tak po porodzie 2-3 dni masakra. Całe nogi spuchnięte, a skóra tak sucha, że normalnie się kruszyłam
Emenems- czyli już po? No to super