reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Żabila gratuluję synka ☺

Ja na to nowe becikowe to nie mam co liczyć cm mąż ma umowę o pracę i jest uprawniony do zasiłku czy tam urlopu. Także klapa.

Koszule mam gdzieś bardzo seksowne w psy i koty ahahaha :)

Deszcz leje z przerwami i jak zwykle zwłoki jestem...

Żabila gratuluję synka [emoji5]

Ja na to nowe becikowe to nie mam co liczyć cm mąż ma umowę o pracę i jest uprawniony do zasiłku czy tam urlopu. Także klapa.

Koszule mam gdzieś bardzo seksowne w psy i koty ahahaha :)

Deszcz leje z przerwami i jak zwykle zwłoki jestem...

Martusia ale mężowi nie przysługuje zasiłek macierzyński poczytaj sobie w jakich sytuacjach przysługuje on ojcu wiec jeśli to jedyne przeciw to sie załapiesz :) Kiedy prawo do zasiłku macierzyńskiego przysługuje ojcu lub innemu członkowi rodziny - Zasiłek macierzyński - Zasiłki - Infor.pl

Ostatnia edycja:
ja po wizycie. Mały rośnie. Wszystko ok. Wstępne echo serca dobre. Lekarz mówi że wszystko mu się podoba. Przyłożył głowice do brzucha i pyta się czy chcemy płeć znać i jak powiedzielismy ze tak to potwierdził że chłopczyk drugi nam rośnie. Cudnie !
Moja sklerza osiągnęła dziś apogeum. Zapomniała kasy wziąć i tak mi glupio było powiedzieć lekarzowi że nie mam. Ale mąż skoczył do bankomatu a ja za ten czas l4 wypisalam. Kolejną wizyta za 4-5 tygodni. Mam się umówić tam gdzie pappa robilam do niego. I na NFZ będzie wtedy. Kazał mi pic 3lwody dziennie bo te ketony w moczu mam na 3plusy. Bo inaczej to szpital.

Ogólnie wszystko ok. Niestety wyprawie mam więc nie poszaleje ale coś kupie w czwartek jak zaś w Opolu będę u dentysty to do c&a pójdę coś kupić.

A który to tydzień ze płeć poznałaś ? Gratulacje!!!

żabila- gratulacje :) No to fajnie, że znasz już płeć, będzie braciszek :) Ja jak ostatni raz byłam prywatnie to zapomniałam zapłacić, kasę miałam, ale już się do wyjścia zbierałam, taka zakręcona byłam :p
W c&A duuuże przeceny, bodziaki kupowałam za 14,90 za 5 szt :)

mysiaka- to dali Ci znieczulenie? Mi dentystka nie chciała leczyć teraz, kazała za 3 miesiące przyjść, bo twierdzi że każde znieczulenie szkodliwe jest

No ulga jest. I dobrze że z serduszkiem wszystko ok. Dzisiejsze USG to tak w sumie najbardziej na tym serduszkiem się skupił czy nie ma ubytków, cy przepływ krwi prawidłowy i mówi że na chwilę obecna nie widzi nic co mogłoby niepokoić. To teraz jestem dwa tygodnie na L4 to na spokojnie synowi urodziny na szykuje. AJ.... Kiedy to zlecialo. Dopiero co w ciąży bylam z nim a tu już dwa lata z nami.

Co do koszul w szpitalu ją miałam dwie ale takie do karmienia od razu. Pierwszą mi ubrali rano po cięciu(miałam o 20:50). Potem drugą ubralam na drugi dzień a potem to zwykłą bluzeczke i krótkie spodenki bo upały były straszne. Ale my tydzień w szpitali byliśmy.

Ostatnia edycja:
Ja to mialam 4 koszule na szczescie a i tak mi lukasz wypral i przywozil bo od 2 doby mialam taki nawal pokarmu ze co sekunda nawet wkladki laktacyjne niewyrabialy!!

paulettah mi pierwszy raz powiedział ze chłopczyk będzie w 11 tygodniu. Dzisiaj mam 15+3 i zaś mówi ze chłopak to chyba jednak chłopak :)
teraz będziemy myśleć nad imieniem.

simka nie widziałam u siebie w c&a takiej oferty. Muszę koniecznie sprawdzić w czwartek. Hmm.. tylko w sumie czy mi sie opłaca jak wszystko mam?? choć zawsze mozna tłumaczyć ze cos nowego tez musi miec a nie wszytsko po bracie

oj jak ja bym chętnie na zakupy się wybrała :) ale odbije sobie za miesiąc :) kupcie mi tak 5cio pak i przechowajcie za miesiąc odkupie ;D bo pewnie wyprzedaży juz nie będzie :p

reklama
żabila- gratulacje :) No to fajnie, że znasz już płeć, będzie braciszek :) Ja jak ostatni raz byłam prywatnie to zapomniałam zapłacić, kasę miałam, ale już się do wyjścia zbierałam, taka zakręcona byłam :p
W c&A duuuże przeceny, bodziaki kupowałam za 14,90 za 5 szt :)

mysiaka- to dali Ci znieczulenie? Mi dentystka nie chciała leczyć teraz, kazała za 3 miesiące przyjść, bo twierdzi że każde znieczulenie szkodliwe jest

Ja w 11 tygodniu miałam i moja twierdziła se mozna miejscowe i dała mi takie co nie rozchodzi sie i go nie czuc w sensie odrętwienia a musiała dac bo dziąsło mi przycinala-kolejna kontrola wrzesien i wtedy tez bede robic bo mowila ze pewnie cos sie zrobi do tego czasu

Do góry