green_parsley
Fanka BB :)
Dziewczyny kiedy ustąpią te nudności i kiedy wszystko wokół przestanie tak śmierdzieć ;-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żabila gratuluję synka [emoji5]
Ja na to nowe becikowe to nie mam co liczyć cm mąż ma umowę o pracę i jest uprawniony do zasiłku czy tam urlopu. Także klapa.
Koszule mam gdzieś bardzo seksowne w psy i koty ahahaha
Deszcz leje z przerwami i jak zwykle zwłoki jestem...
ja po wizycie. Mały rośnie. Wszystko ok. Wstępne echo serca dobre. Lekarz mówi że wszystko mu się podoba. Przyłożył głowice do brzucha i pyta się czy chcemy płeć znać i jak powiedzielismy ze tak to potwierdził że chłopczyk drugi nam rośnie. Cudnie !
Moja sklerza osiągnęła dziś apogeum. Zapomniała kasy wziąć i tak mi glupio było powiedzieć lekarzowi że nie mam. Ale mąż skoczył do bankomatu a ja za ten czas l4 wypisalam. Kolejną wizyta za 4-5 tygodni. Mam się umówić tam gdzie pappa robilam do niego. I na NFZ będzie wtedy. Kazał mi pic 3lwody dziennie bo te ketony w moczu mam na 3plusy. Bo inaczej to szpital.
Ogólnie wszystko ok. Niestety wyprawie mam więc nie poszaleje ale coś kupie w czwartek jak zaś w Opolu będę u dentysty to do c&a pójdę coś kupić.
żabila- gratulacje No to fajnie, że znasz już płeć, będzie braciszek Ja jak ostatni raz byłam prywatnie to zapomniałam zapłacić, kasę miałam, ale już się do wyjścia zbierałam, taka zakręcona byłam
W c&A duuuże przeceny, bodziaki kupowałam za 14,90 za 5 szt
mysiaka- to dali Ci znieczulenie? Mi dentystka nie chciała leczyć teraz, kazała za 3 miesiące przyjść, bo twierdzi że każde znieczulenie szkodliwe jest