reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

emenems i super :) moja jedna z najlepszych koleżanek z LO ma termin 2-3 tygodnie przedemna :) tez nie planowane ona się pierwsza pochwaliła a ja mówię że ja też hehe :)

miałam jeszcze spytać ... straszny meszek z włosów na brzuchu mi się zrobił nigdy tak nie miałam :p nie przypominam sobie zęby w pierwszej ciąży tak było. zauwazylyscie i siebie coś takiego ?

reklama
emenems i super :) moja jedna z najlepszych koleżanek z LO ma termin 2-3 tygodnie przedemna :) tez nie planowane ona się pierwsza pochwaliła a ja mówię że ja też hehe :)

miałam jeszcze spytać ... straszny meszek z włosów na brzuchu mi się zrobił nigdy tak nie miałam :p nie przypominam sobie zęby w pierwszej ciąży tak było. zauwazylyscie i siebie coś takiego ?

No kurde !!! Ja mam masakre na brzuchu nawet z kosmetyczka gadalam zeby to wywoskowac hehehe a ona mowi ze mam odczekać do konca ciazy i smarowac woda utleniona i jak po nie minie to bedziemy wtedy robic wosk :)

Ewkamm, ostatnio pisałam tylko z komórki i nie pokazywało mi tam, że mam jakąś prywatną wiadomość. Wysłałam Ci zaproszenie na fb do znajomych. Jeśli to Ty. Bo profil bez zdjęć.
Zerknij.

Emenems super wyszło u CIebie i koleżanki!

Emenems super! Fajnie tak z kimś bliskim razem być w ciąży. Jak byłam w pierwszej ciąży, moja siostra cioteczna też zaciążyła. Była dwa miesiące za mną, ale fajnie było sobie pogadać na jakim etapie która jest i co aktualnie dokucza:-)

Widzę, że piszecie o wadze. Mi zostało trochę po Wojtku. Nie zdążyłam dobrze zabrać się za siebie (a razem z sierpniówkami od marca systematycznie ćwiczyłam, prowadziłam jakąś tam dietę, mierzyłam się i ważyłam) a tu taka niespodzianka:-) Startowałam z wagą 62,7. Dzisiaj się zważyłam i pokazało 61,9kg. Ciekawa jestem jak to wyjdzie wagowo w tej ciąży.

Widziałam wasze brzuszki na fb. Postaram się jutro wstawić swojego bebzolka :-)

No numer niesamowity :) fajnie ze u nas na tej wiosce ma sie wlasnie kogos bliskiego na zywo na tym samym etapie :)

No mam nadzieje ze ten meszek na brzuchu to zejdzie albo sie wytrze po hehehe bo dosc ciekawie to wyglada - poczekam z depilacja

O ja w pierwszej ciąży tez chodziłam razem z żoną kuzyna :) miałyśmy różnice ponad 2 miesiace, a jej Marysia siedziała prawie 2 tygodnie dłużej niż termin a moja Marysia wyskoczyła ponad 2 tygodnie wcześniej i zrobił się odstęp 5 tygodni. Teraz póki co nie mam towarzyszki. Emenems fajnie to u Was wyszło :)

a ja sobie odpoczywam wysmarowana oliwka Babydream dla mamy - zapach cudowny, zobaczymy jak dziala ;)

dziecko z tata na placu zabaw co za spokoj i cisza :)

Mnie strasznie muli ale nie moge kimnac bo chce sie wcześnie położyć bo jutro d pracy mam ... Nie wiem jak ludzie żyją z tsk krótkimi weekendami hahahahaha ja pracuje wtorek-piatek a w poniedziałki ide jak moja kolezanka z biura ma urlop.. No i 3 tygodnie teraz ma niedtety ....:)

reklama
no wiesz jakos trzeba dawac rade. kiedys mialam taka prace po 11 i 12 godz ze sluchawka na uchu ale i wolne nawet 3 dni sie zdarzaly. ale sama ta mysl ze musze tam wrocic i uzerac sie z tymi mlotkami mnie przybijala.

dziewczyny z niedoczynnoscia tarczycy... moje wyniki tsh to 2,8 endo mowi ze musze miec ponizej 2. poprzedni mowil ze rowno 2,5. teraz biore euthyrox 100 i jak nie spadnie mi tsh to 125. czy Wy tez mialyscie tak dobierane dawki? nie za bardzo to skakanie.... ale z drugiej strony lekarz bardzo kompetentny wiec chyba wie co robi... nie wiem jakos sie martwie.

Do góry