reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
To dla mnie te 56 to tez sporo. :p powinnam mniej ważyć przy wzroście 157 :) ale jak ważyłam 50 to było dla mnie za mało. najlepiej się czuje jak mam takie 53-54. zobaczymy ile przybędzie . jest już galeria ? mam z piątku zdjęcie zaraz wstawię :)

emkamm i jak z inwazyjnymi? decyduje cie się ? ja bym chętnie nie posła do bilegostoku ale nie mam wyjścia za bardzo :(

A ja wam pokaże co mi teściowa przysłała :D ImageUploadedByForum BabyBoom1436690760.052673.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1436690760.052673.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436690760.052673.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 38
Super :-) moja kocha myszke :)
Moja teaciowa jedyne co by kupila to najtansza rzecz w sieciowce z wielka laska :-/

Karola moja jaka jest to już wam pisałam ale jeśli chodzi o zakupy to ciagle coś przysyła nawet spodnie ciążowe dla mnie wiec pod tym katem nic złego powiedzieć nie mogę

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry