reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja też na progesteronie jestem, 2x1 :) mam nadzieję, że mi starczy do wizyty tych tabletek... Mój chłop ostatnio jedną wrzucił za lodówkę niechcący :-D

reklama
Hahaha to bedzie generalne sprzatanie łącznie z odsuwaniem lodówki haha

Ja mam to samo... Dzis mama mi wysłała luteine, lutinus co tu dostalalm wczoraj sie skończył teraz jade na duphastonie bo mam kilka tabletek w domu... I tez odliczam jak moge by mi na styk starczyło jak mama wysle .. Masakra :D

A jak u was z objawami? Ja póki co prócz wrazliwych piersi i trochę częstszych wizyt w wc nie mam żadnych.

martha ja też piersi mam trochę obolałe. czasem odczuwam mdłości ale nie zawsze, dzisiaj np obyło się bez. .. aaa wczoraj sobie zrobiłam bombę witaminowa z owoców zblendowanych to jeszcze dzisiaj nie w brzuchu kręci ze hej :) hehe

emenems a ja właśnie nie :p wszyscy piszą o sikaniu a u mnie do tej pory bez zmian, chociaż dzisiaj musiałam jednak wstać w nocy, to może coś się rozkręci hehe

O widzisz a ja normalnie z 3/4 razy w nocy sikam.
Takze to nie nowość, nowością jest parcie na pęcherz z mała ilością moczu a częstotliwość duza - jak zawsze i zero innych objawów !

reklama
dziewczyny mogę sobie na własną rękę magnez brać ? nie pytałam gin bo myślałam że nie muszę ale powieka mi czasem drży to raczej potrzebuje ... znalazłam jakiś magnez plus b6 i jeszcze do sierpnia przyszłego roku ważne to wzięłam :p

kurcze przespalam się w dzień to teraz mi się nie chce :) seks bez tajemnic na tlc oglądam hehe całkiem fajny program :)

Do góry