reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Witaj Martaha:) będziemy zatem trzymać kciuki za Ciebie i mała fasolkę!
Emenems chyba szybciej by było jakbyś przyleciała na 1 dzień do Gdańska z tymi badaniami:) w Brussie masz wyniki tego samego dnia. Ystematycznie ćwiczą tam Twoja cierpliwość;)

Martaha123 moje pierwsze po 5 latach kilku IUI , poronieniu ciazy biochicxnej a ta mała fasola we mnie to z in vitro :)

Takze cie rozumiem !!!!!

Joa wiem - masz racje tylko ja sie boje latac ze cos sie stanie .... Kumasz, ze przez samolot poronie .. Ehhh

Jade samochdem do gdanska 21 czerwca :) to przez dwa dni z brussa nie wyjde hashaha

Martaha - bede ściskać kciuki za twoje maleństwo - nam tez musi sie kiedys udać!

6 razy.... Nawet nie wiem jak wyrazić swój podziw twojej silnej woli - jestes na jakis lekach teraz ?

Hej! Mam swiezutkie wyniki beta - 9928,2 czyli wskazuje na. 6 tydzien Ale realnie z opozniona owulacja rozpoczynam 5 tydzien. Po poludniu zadzwoje do lekarza i pewnie wskaze wizyte za tydzien Jak bede miala juz komplet wynikow z innym badan i zrobi mi usg! Modle sie zeby mozna bylo juz cos ujrzec! Martaha trzymam mocno kciuki i powidziwiam! Jestes super silna! Enemens ja Nie mam zadnych objawow, tydzien temu tylko Nie moglam spac za bardzo albo sie budzilam mega wczesniej i czeste siusiu, poza tym nic, mysle ze jeszcze wczesnie na typowe symptomy! Mali Jak sie masz? My jesCze nic nikomu Nie powiedzielismy, no poza wami[emoji4] zajec na silowni Nie prowadze juz prawie tydzien, moje kursantki juz tesknia Ale mysla ze mam kontuzje kolana, Jak lekarz potwierdzi ciaze i ze jest wszystko pod kontrola to wtedy zdecydujemy czy powiemy tylko najblizszym czy jeszcze sie wstrzymamy! Co wy myslicie?

Emenems biorę duphaston , clexane 0,4, acard, femibion 1 i kwas foliowy
Ja z mówieniem wstrzymała bym się najchętniej do końca 1 trymestru, ale jak wyjdzie to się okaże.
Bratowa tydzień przed testowaniem moim powiedziała mi że widzi po mnie że jestem w ciąży, ja tak naprawdę nie mialam wtedy nawet przeczucia chyba jakaś czarownica, ale narazie się nie widzimy to i nie dopytuje.
Ale ciekawa rzecz się dzieje bi zawsze na początku miałam strasznie tłustą skórę syfki i włosy mi się przetluszczaly a tym razem wręcz przeciwnie

Ostatnia edycja:
reklama
Ja teraz tez duphaston 5 dziennie, powinnam 6 ale nie starczy mi .... Mam na mysli ze u mnie e klinice przepisali mi luteine dopochwowa tylko na 2 tygodnie i potem mowia ze nic... Ja mam w domu jeszcze duphastonu troche to biore od dzis a mama mi dzis wysłała z polski luteine znowu, i tak sobie obliczyłam ze jak bede brac 5 tabletek to mi starczy do wtorku gdzie paczka juz powinna przyjsc od mamy :)

Na sCzescie siostra ma znajoma ginekologa to mi pomogła przez telefon ustalić dawki na podstawie moich badan i przepisać reszte :)

Do góry