reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Joa.le niestetu masz racje. Ja tez czasami niemysle wogol a juz niemowie ze racjonalnie.... myli mi sie wszystko wgl jakbym pijana byla czasem :p
Apropo basenu moj pies wskakuje do naszego i moczy lapu i pysk i ucieka w cien lub do domu na zimbe plytki :-)

reklama
Ja chodze na wizyte co 2 tyg ale na NFZ na szczescie. Nie wyobrazam sobie platnych wizyt tym bardziej ze pracuje tylko do konca lipca badz ewentualnie polowy sierpnia..

Joa.Le ja juz od jakiegos czasu mam wrazenie, ze moj mozg kompletnie sie wylaczyl :p moglabym podacase przykladow, najbardziej przeraza mnie jednak to ze mieszkajac u meza mam ok 20 km do swojego rodzinnego miasta, a ostatnio czesto tam jezdze, a to do rodzicow, a to lekarz, zakupy, badania i po calym dniu jak fak wracam to zazwyczaj "budze" sie wsamochodzie juz na podworku i zastanawiam sie jak tu dojechalam :D maz mnie straszy, ze zabierze mi samochod:p

Joa.Le ja juz od jakiegos czasu mam wrazenie, ze moj mozg kompletnie sie wylaczyl [emoji14] moglabym podacase przykladow, najbardziej przeraza mnie jednak to ze mieszkajac u meza mam ok 20 km do swojego rodzinnego miasta, a ostatnio czesto tam jezdze, a to do rodzicow, a to lekarz, zakupy, badania i po calym dniu jak fak wracam to zazwyczaj "budze" sie wsamochodzie juz na podworku i zastanawiam sie jak tu dojechalam :D maz mnie straszy, ze zabierze mi samochod[emoji14]
Dobra jestes:-D
U mnie jakies rewolucje zoladkowe sie zaczynaja ale to pewnie po weekendzie zarcia niezdrowego :-/ waga dalej taka sama ciagle 70.4 i nic nie drgnie :-/ waze sie codziennie rano jak wstaje. boje sie ze pozniej nagle walnoe mi +30kg :-(

xkarola jestem tu chyba najwieksza, waze troche ponad 80... w kazdym razie mi tez od poczatku nie przybyl nawet gram i boje sie ze ktoregos dnia sie obudze i dojde do 100, albo 120... a teraz taka cisza przed burza...

reklama
Do góry