reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja cały czas 50 50 i 100 a od czwartku odstawiam j pierw 3 dni 50 50 50 potem trzy dni 50 50 i trzy 50 i koniec - wreszcie wolność ?!;D

reklama
Ulicha z tym śmiganiem to nie wiem czy to zmiana na lepsze ;) Bedzie mial teraz wiekszy teren penetracji i robienia szkód :-D

Szkody to on już robił na czterech, teraz niech się wykaże na dwóch :) fakt ze zaraz będzie coraz szybszy, ale juz nie trzeba go nosić tak często jak wcześniej :)

Ja bralam rano 100 luteiny i wieczorem 100. Teraz kazal mi brac tylko 100 na noc przez 5 dni i odstawic. Troche sie bohe czy wszystko bedzie ok i teraz sie wyczulilam na kazde uklucie. Tez waz cos czasem zakluje w brzuchu?

Ja za to mam woeczorami wzdety i twardy brzuch a nie jem prawie nic w te upaly! Nie wiem juz co mam robic nie wyobrazam sobie jak tak dalej bedzie..

reklama
Mnie dziś też ciągnie i kłuje w brzuchu. Głowa na szczęście po przedwczorajszej akcji nie boli.

Za to mam potwornego stresa przed jutrzejszymi badaniami. Szczególnie po tym co się stało u Julki... Nie mogę sobie tego wybić z głowy... zwariuję chyba do jutra.

Do góry