Ale drukujuecie
To znaczy, ze się nie roztopiłyście w tym upale
My dzisiaj o 6 rano wyjechaliśmy z Niechorza, to po 10 byliśmy już w domu, a po południu na działkę i chłodziliśmy się w basenie, chociaż i tak duchota nie do wytrzymania
Emenems- piłam to piwo Warka 0%, rzeczywiście dobre. Jak piwo z lemoniadą, a nie soczek. Ciekawe czy na pewno ma te 0%, ale skoro tak piszą. Czteropak mi się chłodzi w lodówce
A staniki też mam w obwodzie 70, ale musze kupić 75, a na pewno miseczki większe, bo cycki mi się wylewają
NelVik- mmm te ziemniaczki pieczone brzmią pysznie
Angelika- a u Was to dopiero upały w Hiszpanii. Ja tu umieram, a tam to bym chyba skwierczała
zkarola- może jakieś zapalenie?
monii88- to razem czekamy, bo też mam wizytę 20 lipca, ale bez usg
Ja mam bóle pleców wszędzie, na dole głównie, ale ja mam wadę kręgosłupa
Ulicha0 gratulacje, to teraz będziesz gonić za Olim
Innabajka- świetny pomysł- musze napisać taki post na blog- niekolorowa ciąża- a Wy mi udzielicie wywiadów
Julia- tak mi przykro
A już myślałam, że skoro krwiak się ulotnił, to będzie dobrze. Trzymaj się kochana. Wierzę, że kolejne dzieciątko spokojnie donosisz. Trzymam za Ciebie kciuki :*
Zorria- ale przystojniak
Któraś pytała o balsamy- ja używam od początku ciąży. Teraz Oillan balsam multiaktywny na rozstępy, a dostałam własnie z Medeli olejek na rozstępy i będę testować. Zapowiada sie całkiem fajny
Ja za to nie gardło, nie pęcherz, ale znów zaparcia i chyba dopadły mnie... hemoroidy
Bo na wakacjach chwilę bolało i chyba coś pękło, bo mała ilość krwi się pojawiła na papierze. A ja głupia zapomniałam o tym i później się w tym morzu kąpałam, na piasku siedziałam. Mam nadzieję, nic nie będzie. Dzisiaj znów mnie kuło, bolało przy lewej pachwinie, w zapadnięciu blizny, ale podjerzewam jakieś jelito. Na szczęście samo przeszło, najtrudniej było jak jechaliśmy autem, bo za nic wygodnej pozycji nie mogłam znaleźć, a jak w końcu zasnęłam, to Mała z tyłu zaczęła marudzić i moja drzemka w trakcie jazdy trwała z 20 minut