Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
A my grillujemy, zmierzylam sobie cukier godzinę od szaszlyka i kiełbaski i mam w normie niski, ciesze się, może tym razem krzywa cukrowa wyjdzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie dziś też ciągnie i kłuje w brzuchu. Głowa na szczęście po przedwczorajszej akcji nie boli.
Za to mam potwornego stresa przed jutrzejszymi badaniami. Szczególnie po tym co się stało u Julki... Nie mogę sobie tego wybić z głowy... zwariuję chyba do jutra.
Dziewczyny spokojnie .... Nie cierpicie na nawracające poronienia zreszta nasza kolezanka miała symptomy i jej maleństwo zmarło dwa tygodnie temu, skoro dobijajcie drugiego trymestru to juz tskie prawdopodobieństwo jest bardzo małe ....szczegolnie juz w 2 trymestrze