reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Kochane przepraszam ze sie martwiliscie...

Niestety ja musze sie z Wami pozegnac:-:)'(
Dobrze czulam by zobaczyc co siedzieje bo z martwym dzidziusiem chodzilam juz 2 tyg:':)'(
Jutro ide do szpitala...

Pisalam wczesniej jak jechalam ze szpitala, cala w nerwach i pisalam do Was ale mi zaczal swirowac i niebylan pewna czy post poszedl...
potem zalatwialismy by pobrac material do badania itd...

Niewierze ze to sie dzieje...to jakis koszmar:-( stracilam jus 3 dziecko:':)'(

Julcia kochana,tak mi przykro,wiem co czujesz:-(
oby badania dały jakiś znak żeby następnym razem było wszystko dobrze,(dopiero dziś przeczytałam jak pisałaś ze przy podcieraniu zauważyłaś jakies grudki czy cos ja miałam tak samo a jak pojechałam na IP dowiedziałam się tego samego co ty tyle ze ja 5tyg nosiłam martwe a niby lekarka mowila ze wszystko oki)
nie wiem co jeszcze napisac tak mi przykro,az ciężko mi pomyslec jak się biedaku teraz czujesz,trzymaj się kochana

reklama
Innabajka mnie bola sutki jak zachacze blyzka czy czyms masakra :(

Juti mnie czasami pobolewa to biore luteine i jest ok, tak mi gin zalecala.

mnie cycki bolą cały czas i to okropnie,ale mam nadzieje ze niedługo to minie:tak:
myśle o tej Julce i sama się teraz boje,a wizyta dopiero 20lipca to duuuzo czasu,oby dotrwać i będę spokojniesza
specjanlnie jakiś wielkich objawow ciążowych niemam wiec może przez to panikuje bo z synem ciagle wymioty i wstręt do jedzenia i na rozne zapachy to byłam spokojna a teraz tyle się słyszy o "utracie ciąży"ze idzie oszaleć:-(
ide robic obiadek bo już 14 a ja daleko w polu

p.s a jeszcze chciałam zapytać ma któras bole pleców na dole,od jakiś 3 dni mnie boli raz mocniej raz słabiej,nieraz ustapi całkowicie i nie wiem od czego to może być?

Ostatnia edycja:
Juti777 mnie czasem zakłuje podbrzusze a ból chyba szyjki mialam przez 2 dni razem z niewielkim plamieniem. Myslę ze to może po stosunku?:sorry: Na razie przeszlo wiec sie staram nie martwiic

Ja mam ten problem z plecami...
Coz, wroce na silownie dopiero w nastepnym tygodniu bo teraz musze odchorować jeszcze ale brzuch juz robie zeby miesnie sie kupy trzymały :)

Moni może dzidzia tak się układa ??

Mnie zaczyna kość ogonowa boleć, i raz jeden pół dupek raz drugi, mdłości hak były tak są, raz mocne raz słabsze. Ale dalej mam dietę pomidorową :)

Ja niestety obiady musze gotować czy chce czy nie, Olin jeść musi :)

A musze pochwalić mojego syncia po 13 miesiącach stwierdził, że jednak lepiej poruszać się na 2 nogach i juz zaczął śmigać ;)

Mnie plecy bola ale bolaly mnie juz wczesniej mam generalnie spore problemy z kregoslupem wiec zobaczymy co bedzie dalej jak bede to znosic :)

reklama
Do góry