reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja nie wyobrazam sobie odstawic cukier... to jak odwyk :D nie jestem nalogowym zjadaczem slodyczy ale jak pomysle ze cukier jest we wszystkim w sumie co jemy to normalnie szok dla organizmu. Obiecalam przestac slodzic kawe i herbate i tego sie trzymam

reklama
No ja ci powiem ze nawet w domu nie mam Jahahah wczoraj musiałam kupic bo zrobiłam sobie sok z cebuli a ani grama cukru w domu - za to 8litrowych słoików miodu :)

Smutno nadrabiac takie wiadomosci. Mam nadziję ze Julii uda sie wyjaśnić co było przyczyna i da sie temu zaradzić :( Trzymam kciuki.
Ja na razie cały czas mam troszkę ponad 2 kilogramy na minusie, jadłowstręt jakby trochę mniejszy ale dalej nie bardzo jestem w stanie sobie przygotowac coś do jedzenia bo mi sie niedobrze robi.

Lece wypić kawke z cytryna bo łeb peka ale mysle ze to skutki klimatyzacji 24h.
Wczoraj miałam bardzo zle samopoczucie jakby mi ktos nożem od srodka patroszył gardło ... Noc średnio ale spalam , co 2h wstawałam zeby wykrztusić co sie zebrało, płukałam gardło i piłam lyzke soku z cebuli- do trgo nawilżacz chodził cała noc i tano gardło duuuuuuzo lepiej ! Az zszokowana jestem - został bol głowy.
Mowilam wam ze boje sie jechac do pl w wakacje bo tam mnie dopada astma i alergia i duzo sie nie pomylilam... Wystarczyło 12h w domu i jest o niebo lepiej ...

05m.jpg
Pochwalę się moim Tymkiem

Załączniki

• 05m.jpg
    05m.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Mnie też już praktycznie nie bolą. A na początku była masakra. Myślałam, że wybuchną za chwilę. I nie mogłam nosić żadnego stanika oprócz sportowego bawełniaka za 15 zeta z Rossmanna. ;-)
Teraz jest o niebo lepiej! :-)

Za to mnie dziś lekko kłuje w brzuchu na dole i trochę jakby w szyjce macicy albo pochwie... Miałyście coś takiego?

Do góry