reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja nie wyobrazam sobie odstawic cukier... to jak odwyk :D nie jestem nalogowym zjadaczem slodyczy ale jak pomysle ze cukier jest we wszystkim w sumie co jemy to normalnie szok dla organizmu. Obiecalam przestac slodzic kawe i herbate i tego sie trzymam

reklama
No ja ci powiem ze nawet w domu nie mam Jahahah wczoraj musiałam kupic bo zrobiłam sobie sok z cebuli a ani grama cukru w domu - za to 8litrowych słoików miodu :)

Smutno nadrabiac takie wiadomosci. Mam nadziję ze Julii uda sie wyjaśnić co było przyczyna i da sie temu zaradzić :( Trzymam kciuki.
Ja na razie cały czas mam troszkę ponad 2 kilogramy na minusie, jadłowstręt jakby trochę mniejszy ale dalej nie bardzo jestem w stanie sobie przygotowac coś do jedzenia bo mi sie niedobrze robi.

Lece wypić kawke z cytryna bo łeb peka ale mysle ze to skutki klimatyzacji 24h.
Wczoraj miałam bardzo zle samopoczucie jakby mi ktos nożem od srodka patroszył gardło ... Noc średnio ale spalam , co 2h wstawałam zeby wykrztusić co sie zebrało, płukałam gardło i piłam lyzke soku z cebuli- do trgo nawilżacz chodził cała noc i tano gardło duuuuuuzo lepiej ! Az zszokowana jestem - został bol głowy.
Mowilam wam ze boje sie jechac do pl w wakacje bo tam mnie dopada astma i alergia i duzo sie nie pomylilam... Wystarczyło 12h w domu i jest o niebo lepiej ...

05m.jpg
Pochwalę się moim Tymkiem

Załączniki

• 05m.jpg
    05m.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Mnie też już praktycznie nie bolą. A na początku była masakra. Myślałam, że wybuchną za chwilę. I nie mogłam nosić żadnego stanika oprócz sportowego bawełniaka za 15 zeta z Rossmanna. ;-)
Teraz jest o niebo lepiej! :-)

Za to mnie dziś lekko kłuje w brzuchu na dole i trochę jakby w szyjce macicy albo pochwie... Miałyście coś takiego?

Do góry