reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Jezu ważyłam sie po urlopie hahaha masakra!!! Dwa tygodnie jedzenia co chce i... Przed wyjazdem 55.5 po dwoch tygodniach 59... Teraz mi uwierzycie ze moja rodzina ma tendencje do tycia. Ciazowe to to nie jest. Coz, teraz dwa tygodnie ruchu i zdrowej diety i powinno spaść do 56/57, bo to prawidłowe by było a nie to co teraz! Matko tak tyć to nie mozna. Nie dziwie sie teraz ze niektóre po 40 kilo tyją jak jedza co im w ręce wpadnie w ciazy, ja to dwa tygodnie robiłam i prosze - to jie ciaza, to obżarstwo

reklama
Julia bardzo bardzo mi przykro, wiem co przechodzisz, oby badania coś wykazały, dlaczego tak się dzieje u Ciebie... Dużo siły dla Ciebie :*

Ja mam 174, ale wiesz, waga nie jest adekwatna bo nie jedtes za pewne pierwsza moja kolezanka ważąca 60 kg i nosząca ten sam rozmiar co ja przy 54kg - całe zycie to przerabiam :)
Ale wiesz, chodzi jeszcze o to ze dwa tygodnie 3,5 kg to nawet w ciazy to przesada hahah wroce do zdrowego żywienia to bedzie ok, na reszcie w domku :)

No wiec wiesz - porzadna dieta ciążowa bez słodyczy i gowien i burgersow i bedzie dobrze. Musze jutro tylko stanik kupic większy bo mam kazdy 70 w obwodzie i ledwo oddycham musze kupic chyba 80

reklama
Do góry