reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ze mna obowizkwowcodzi Tatus!uwielbia chodzic na usg. Wszystko slucha, zadaje pytania i sam tez w necie czyta. A jak wyszlismy id lekarza to poszlismy na zakupy i kupil sobie coca cole z napisem supertata[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Da rade! To sama przyjemnosc[emoji1] ja sie zastanawiam jak ja przezyje miesiac bez usg

Czemu dopiero za miesiąc ? Mi jeszcze nie dal daty kolejnej bo minpowie jak wrócę z wynikami ale mam nadzieje Ze szybciej! Ogólnie powiedział ze jeszcze nie moge cwicZyc, ze dopiero po 16 tygodniu basen ! Emenems jak u Ciebie? Czekamy na wieści! Viviane tez sie nie odezwała.

Tutti a ten basen to nie strach ze jakies zakarzenie czy jakies inne dziadostwo sie dostabie? Ja tez bym chciala zaczac chodzic ale troche sie tego boje..

Dziewczyny gratuluję i zazdroszczę!!! :-) Ja czekam do poniedziałku. Mąż zawszecchodzi ze mną.

Co do basenu to kyzynka po dwóch ciążach mówiła mi że są jakieś tampony gram ujemne, które są dla kobiet w ciąży, żeby nic nie złapać na basenie. Ale nie miałam okazji zapytać o nie lekarza. Ale możecie podpytać też swoich. :-)

reklama
Czemu dopiero za miesiąc ? Mi jeszcze nie dal daty kolejnej bo minpowie jak wrócę z wynikami ale mam nadzieje Ze szybciej! Ogólnie powiedział ze jeszcze nie moge cwicZyc, ze dopiero po 16 tygodniu basen ! Emenems jak u Ciebie? Czekamy na wieści! Viviane tez sie nie odezwała.

Ja juz moge chodzic na joge. Ale nie moge chodzic na jakies forsowne ceiczenia tylko na to co jest dedykowane dla kobiet w ciazy. Zaczne od przyszlego tyg [emoji3] a wizyta za miesuac bo nie ma potrzeby wczesniej. Tylko ja bede tesknila za kolejnym usg. Dzisiaj to sie napatrzylam i nasluchalam serduszka.

Do góry