reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ze mna obowizkwowcodzi Tatus!uwielbia chodzic na usg. Wszystko slucha, zadaje pytania i sam tez w necie czyta. A jak wyszlismy id lekarza to poszlismy na zakupy i kupil sobie coca cole z napisem supertata[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Da rade! To sama przyjemnosc[emoji1] ja sie zastanawiam jak ja przezyje miesiac bez usg

Czemu dopiero za miesiąc ? Mi jeszcze nie dal daty kolejnej bo minpowie jak wrócę z wynikami ale mam nadzieje Ze szybciej! Ogólnie powiedział ze jeszcze nie moge cwicZyc, ze dopiero po 16 tygodniu basen ! Emenems jak u Ciebie? Czekamy na wieści! Viviane tez sie nie odezwała.

Tutti a ten basen to nie strach ze jakies zakarzenie czy jakies inne dziadostwo sie dostabie? Ja tez bym chciala zaczac chodzic ale troche sie tego boje..

Dziewczyny gratuluję i zazdroszczę!!! :-) Ja czekam do poniedziałku. Mąż zawszecchodzi ze mną.

Co do basenu to kyzynka po dwóch ciążach mówiła mi że są jakieś tampony gram ujemne, które są dla kobiet w ciąży, żeby nic nie złapać na basenie. Ale nie miałam okazji zapytać o nie lekarza. Ale możecie podpytać też swoich. :-)

reklama
Czemu dopiero za miesiąc ? Mi jeszcze nie dal daty kolejnej bo minpowie jak wrócę z wynikami ale mam nadzieje Ze szybciej! Ogólnie powiedział ze jeszcze nie moge cwicZyc, ze dopiero po 16 tygodniu basen ! Emenems jak u Ciebie? Czekamy na wieści! Viviane tez sie nie odezwała.

Ja juz moge chodzic na joge. Ale nie moge chodzic na jakies forsowne ceiczenia tylko na to co jest dedykowane dla kobiet w ciazy. Zaczne od przyszlego tyg [emoji3] a wizyta za miesuac bo nie ma potrzeby wczesniej. Tylko ja bede tesknila za kolejnym usg. Dzisiaj to sie napatrzylam i nasluchalam serduszka.

Do góry