reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

marcepanek sa do wyboru bibulki jednorazowe ale to raczej jak się pojawia konkret, zawijasz, wyrzucasz , albo takie wkładki zwane przeze mnie szmatkami. W przypadku szmatki łatwiej się pozbyć zabrudzeń no i nie brudzi pieluszki, a można wymoczyc porządnie przed praniem. A tak to spłukuje się nad kibelkiem, płukanie pod kranem i czeka na pranie. Może brzmi skomplikowane ale w praktyce to była chwila i niespecjalnie męczące ;)

reklama
Simka ja mam bebetto flavio. W zeszłym roku była to nowość, wcześniej z flavio była tylko spacerówka i ze niby ona zajefajna, taa na bank i dlatego zrobili do tego gondole :( gondola jest super bo ma 80 cm długości a to jest więcej niż w tych standardowych, można pojeździć z bobasem dłużej.
Teraz i tak z olinem siedzimy na placu vo tu ma swoją piaskownice z której nie wychodzi, ewentualnie huśtawkę której nie lubi, a jego ulubionym zajęciem jest i tak śmiganie po schodach od tarasu :) wiec wózek używam teraz od wielkiego dzwona :)

Dobry wieczór! Skończyłam pracować dosłownie 15 minut temu! Nie miałam nawet sekundy zeby do Was zajrzeć dziś bo od 8 pracowałam bez przerwy, wczoraj to samo i tak aż do soboty! Teraz czas ślubów i mam panny młode. Ich mamy siostry itd na rzęsy plus moje stałe klientki! Szok! Przynajmniej szybko Zleci do wizyty czwartkowej! Jak sie czujecie??? Aktina ja wierze ze vedIe dobrze. Zabila cieszę sie ze odetchnęłas. Emenems mnie tez cos rozbiera a nigdy nie chorowalam ale u mnie to przez klime w salonach kosmetycznych bo wiecznie nawiew! Jutro wypije wodę z cytryna i miodem z eukaliptusa! Zasypiam dosłownie, jutro znowu hardcore mnie czeka! Przesyłam wam uśmiechy! [emoji3][emoji2][emoji1]

Emenems trzymam kciuki za poprawe :-)
Tutti ty jestes niemozliwa!!! Podziwiam ci ze dajesz rade 12h non stop. :-)
Milego dnia dla wszystkich jak mala wstanie pedze do labolatorium na posiew moczu i morfolofie :-)

Dzień dobry :)

Justine ruchy są bardziej jak ruchy, nie jak dretwienie ani nic innego. Hmm, ja ostatnio miałam tak że się zastanawiałam czy to to czy coś innego, a jak naprawdę poczułam to nie miałam wątpliwości ;)

Chyba trochę za wcześnie na zamykanie forum? Dużo dziewczyn dołączy krótko przed porodem, tak samo dużo obecnych stałych bywalczyń zniknie. Zamknięty można już wrócić, ale raczej równolegle nie jako jedyny.

Dzisiaj mam wizytę, ktoś jeszcze miał, ale kto?
Kciuki poproszę

Karola a jaki model masz bebetto ????

My też jedziemy na dadach, pół roku temu wyszły nowe, cieńsze i są takie jak pampersy. Papmers przez jakiś czas używaliśmy ale zauważyłam że rozm jest zaniżony, rosmanowskie mi nie podeszły raz ze śmierdzia ły to i rozm tez był zaniżony :(
Bebetto solaris niewiem czy go wgl produkuja jeszcze bo to bylo 3 lata temu jak.kupowalismy.

Witam

Ja dzis szukalam laboratorim 30min!!!! Bo znalzlam naprawde niskie ceny;-)

Tusiaczek &&&&& za wizyte!

Ja jestem 4 w kolejce burczy w brzuszku:-( pewno slabo mi sie zrobi po badaniu bo troche tych badan mam:/

Iga puki masz energie to korzystaj;-)

Emenems no to szybkiego powrotu do zdrowia;-)

reklama
Ja tez dzis od rana w labolatorium bylam :D Julia ja korzystam z diag.pl mam karte stalego klienta i 5 %znizki przy duzej ilosci badan jest naprawde odczuwalne :) z tego co wiem to na dabrowskiego jak sie poprosi o karte to wreczaja :)

Do góry