reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, pochwalcie sie potem :-)
Ja dzisiaj mialam okropna noc. Jak sie kladlam spac to dolna polowa plecow mnie bolala, potem jak przestala to nie moglam zasnac. Jak juz zasnelam to musialam sie ciagle budzic na siku i potem znowu nie moglam zasnac potem sie budzilam co godzine. Nie wygodnie mi bylo ciagle. Cos okropnego i to dopiero poczatek. Nie chce spbie wyobrazac co to bedzie jak bede w 7-8 miesiacu z wielkim brzuchem, ale czekam na to bardzo bo bede wtedy blizej poznania mojego pierwszego dzidziusia :-)

Vivienne ja mieszkam 30km od poznania w kierunku Jarocina;-) no wlasnie wiem ze tanio;-)

Kochane to mocno zaciskamy kciuki&&&&&& zq wizyty i czekamy na relacje

Dziewczyny ja pie****le normalnie ... Wrocilismy wczoraj przeciez bo zle sie czułam lekarza miałam na 22 i ledwo dałam rade bo padam zasadniczo jak mucha koło 22, no i tesciowa ktora blisko mieszka zebym przyjechała po lekarzu tp mowie ze słabo bo zle sie czuje i chce spac i musze odpocząc.... No i mowie ze moze dzis a ona ze ma duzo spraw do załatwienia i nie wie kiedy bedzie ....i dzis Marcin robi grilla u nas bo ładna pogoda i pisze do matki ze ja z facetem zapraszamy a ona " to mam rozumiec ze moja synowa do mnie nie przyjedzie dzis?"

No ku.... Ja nie moge... Jestem w ciazy przeziebiona i musze odpoczywać i chce byc u siebie a ona sie obraza ze nie za.....am do niej 20 km zeby w ładna pogodę gnić na 5 pietrze tylo po to zeby jej zachcianki spełniać! Padlam normalnie ....jak mozna byc tak niewytozumialym do cholery. Zaprosiliśmy ja to sie obraziła

A teraz napisała do szwagra ktory nam od razu sprzedał ze jak cos potrzebujemy ( ciekawe co??!!) to sie odzywamy a jak odwiedzić to nie ... Boze... Przeciez ja zaprosiliśmy !!!!

Oj Emenems nie przejmuj sie jakbym ja ci powiedziala o mojej tesciowej... Generalnie moj maz jest jedynakiem wiec synus mamusi o wszystko jego matka ma pretensje do mnie ostatnio powiedziala ze go tresuje bo jak ma sprzatac w domu i myc podlogi!a to ze ja w ciazy ze lekarz zalecal lezenie to juz ma w tylku generalnie.. Wiem jak to potrafi wk%rw~c ale sie nie denerwuj dla dobra dzidzi :)

Emenems nie przejmuj się :) Powinna zrozumieć. Teraz jesteś najważniejsza ty i dzidziuś :) Teściowe to samo zło. Mam gorszą, która mnie w ogóle nie akceptuje i często nas dręczy ;/

reklama
Ehhh dziewczyny ... Moja to z tych go ma dwie twarze i przed nami zawsze udaje kochana w porzasiu mamusie, a za plecami szczegolnie do szwagra ( ktory nam wszystko sprzedaje) pieprzy tak ze słabo. Nic nie mozna jej poprosic ani nic. Maz pożyczał od niej samochod i mowi Ze jej zapłaci jak za wynajem to ona nie chce i zawsze jej umyje do pełna zaleje a potem wyrzyguje ze nawet nie wpadniemy ( jak wpadniemy to bedzie ze nie zapraszamy...)

Do góry