reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Poprzednie dzieciaki rodziłam z opóznieniem wiec może sie nie udać :) Ale mam nadzieję że przynjamniej rok przestępny sie uda :) Helenka i Tymonek tez sa z lat przestępnych :)

Vivienne a jak wyglada sprawa pranie tego po sprawie wyższej wagi? :D
Ja jestem zbyt wygodna ,pampersy to rodzaj zbawienia. Moje dzieci są z szybko nocnikujacych więc jednorazówki tak nie dały odczuć po kieszeni. No i w UK pampersy są zdecydowanie tańsze niż w Polsce. Co by nie było każdy wybiera jak mu wygodniej wiec nie podważam ;)

Paulettah ale to aż niemożliwe żeby 6kg juz było. Pewnie waga popsuta ;) Jestes pewna na 100% wagi zanim zaszłaś w ciąże? Zreszta czekaj zdjecie dawałas i ja tam 6kg na plusie nie widziałam :D

Zorrira no ja też ok 10 jak na suwaczku widać zreszta ;) ,ale termin na 23styczen :)

Wage przed ciaza mialam 63kg 12 czerwca na usg mialam 65,5 a teraz 69 :D wiec nie wiem moze moja waga oszukuje :D wrzuce wam jutro zdjecie brzucha to same ocenicie :D

Czesc! Po lekarzu - byłam o 22, wiec na dzien dobry, tantum verde w ciazy nie wolno, poki co nie jest zle z tym gardłem mam przepisane płukanki inhalacje i wapno z wit C i jak sie pogorszy to mam w czwartek przyjsc po antybiotyk ale wierze ze bedzie ok bo mnie strasznie boli ale on mowi ze tragedii nie ma.
Ogolnie zadnych do ssania nie daje mowi ze zadne nie sa obojętne - ja to mu ufam bo to internista i konsultant na ginekologii wlasnie w szpitalu.
Oby jutro było lepiej :)

Pauletah- a na tej samej wadze? Bo ja u gina to miałam rozrzut 1 kg, raz na plus, raz na minus. Ale np. ważyłam się u mamy i tam mi 3 kilo więcej pokazuje. Może poprzestawiali coś w wadze/?

Zorria 10 tc i termin na 30.01? Ja wlasnie mam 10 tc nie sugerowac sie suwakiem;-) bo musze zmienic, bo z OM taki tydzien mi wychodzi i mam na 24.01 ;-)

Vivienne no to musze sie zastanawic co robic;-)

Emenems jak po wizycie?

reklama
Julia pisałyśmy w tym samym czasie :) dwa posty nad toba !

Co do wagi to ja przed urlopem 1,5/2 na plusie start z 53.5/54kg (174cm wzrost) ale po urlopie trzeba z dwa dorzucic :D ale wroce do domu to wroce do swoich rutyn i bedzie ok :) zachcianek nie ma wiec bedzie ok

Do góry