reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Marcepanek jak dla mnie nie jest to dziwne, bo wczoraj byłam u ginka na NFZ i ni hu hu nie ujrzałam mojego el fasola, tłumaczenie ze to nie jest usg do prenatarnych :) ot takie coś, jedynie dał mi fote el fasola - o tyle dobrze :) jak się go spytałam czy widać już rączki i nóżki to ten sam tekst usłyszałam :) wiec luz, na fotce widzę już głowę i tułów

Dobrze ze mam wizytę u mojego kochanego ginka w przyszłą środę to się na oglądam el fasola i może film będę miała, musze wziąść płytkę :) ewentualnie fotka ;)

Dziewczyny ja też dlatego stresu m.in nie robie żadnych badań prenatarnych, kiedyś tego nie było i żyjemy, jak dla mnie jest to wyciąganie kasy od ciężarnych. Rozumiem ze w rodzinie były przypadki chorób to się zgodzę ze trzeba zrobić, nawet należy. Kiedyś już pisałam gin mnie wpierw z****ł a później przyznał rację , i powiedział ze wady nieraz wychodzą dopiero po urodzeniu. A mam fajnego ginka, on za każdym razem dokładnie oglądał Olina no i na ostatniej wizycie wpisał mi już skierowanie do szpitala bo miałam cholestazę a co za tym idzie wczesny poród ;)

reklama
Ja od zawsze chciałam 2 :) po porodzie idę zakładać spirale i zamykam interes, coby nie kusić losu

Iga mnie też brakuje zumby, a łaziłam przed pierwszą ciąża 2 lata, później pauza i znów zaczęłam uczęszczać na moje kochane zajęcia i zachciało mi się 2 bobo :) heheh, ale tym razem nie będę taka głupia doczekam po porodzie 2 miechy i dawaj znów ;)

Zjadłabym sernika :) koleżanka robi mi tu niepotrzebnie smaka :(

Innabajka roZbudzasz zachcianki we mnie! Biedny mój maź ale bede mu truć o sernik teraz a u NAS Nie tak latwo dostac Ale juz wiem czym ho zastapie, poprosze tesciowa o pastiere, to takie tradycyjne wielkanocne ciasto na baze sera ricotta! Pokaze Wam foto ImageUploadedByForum BabyBoom1435245980.656132.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435245980.656132.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435245980.656132.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry