reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
żabila- dlatego ja takich badań prenatalnych nie robię. Nie jest mi to potrzebne, skoro nie ma pewności.

martusia- ja bym chyba zmieniła lekarza, bo jak można nie pozwolić zobaczyć

Angelika- witaj. Gratuluję i cieszę się, ze wyniki dobre ;)

Limonka- jaki fajny człowieczek :) I spory :)

Innabajka- haha jak to dla komisji :) Sama bym sernik wciągnęła :p

Kurde! Teraz piątek mam już z głowy. Muszę sernik upiec! Innabajka trzymam jutro kciuki. Z czego się bronisz? Z rana?

simka jakie to szczęście, że pralka wypierze za Ciebie :-) Ja już w 2/3 spakowana. Wieczorem dopakuje resztę i zrobię kanapki na drogę:-)Już stres mniejszy.
*martusia* jak to nie dał dziecka pooglądać na monitorze? Też byłabym wściekła. Toż to najprzyjemniejsza czynność u ginekologa.
AngelikaSabina witaj:-) Robi się nas coraz więcej:-)

Ja już po odwiedzinach koleżanki i jej synka. Mały jest 4 dni młodszy od Wojtka i już zapitala sam na nóżkach:szok::-) Może i mój się napatrzy i zacznie łazić:-) Zrelaksowałam się, chłopaki się razem bawili, cały czas uśmiechy na buziakach i coś nawet pogadali do siebie:-) Coraz bardziej cieszę się, że będę miała dwójkę z tak małą różnicą wieku;-)

Super sierpniowa, ja tez bym chciała próbować szybko zeby mieć jedno po drugim jeśli bedzie nam dane. Mi sie marzy 5 dzieci w ogóle , wiec musZe sie spieszyć ale chciałabym te adoptować jedno. Takie z Ameryki południowej lub Afryki.

Tusiaczek za parę dni skończy 11 miesięcy :-)
Tutti_frutti_by-Iga ja zawsze marzyłam o 3 dzieci. Po pierwszym porodzie stwierdziłam, że zostanę przy jednym:-D Teraz znów mam ochotę na więcej:-) Ale z 5 chyba byśmy finansowo nie podołali. Fajnie, że jesteś tak pozytywnie nastawiona na adopcję. Miałam okazję pomagać trochę w domu dziecka. One wszystkie tak strasznie potrzebują czułości..

reklama
Ja na szczęście przechodzę dobrze, trochę mnie przytlaczaja pewne ograniczenia, np leżę sobie na na basenie i świadomość Ze nie moge sie opalać, ukryta w cieniu pod masa parasoli i czapek. 50+ .ze nie moge sie winka napić. Zjeść sushi z surowa ryba
Wchłonąc steka krwistego jak lubię i rzędów wszystkim brakuje mi mojej Zumby i siłowni bo to moja pasja i praca. ale tak to juz jest. Wszystkie poświęcenia dla dobra dzidzi! Ja tez udzielałem sie jakbyśmy
Na studiach w domach dziecka jako wolontariusz i postanowiłam ze chciałabym adoptować dZiecko.

Ostatnia edycja:
Do góry